Met het volgende recept heb ik alles uit de kast gehaald! Tot mijn grote ontdekking had deze kast een sa-lade🤭🥗
Deze heerlijke aardappelsalade met ei is zo simpel te maken😱. Het is lekker smeuïg, vol van smaak en je krijgt er maar geen genoeg van als je eenmaal begint met eten😍🤤
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Deze aardappelsalade met ei kun je als bij- én hoofdgerecht eten aangezien het echt lekker vult🤰🏻. Krijgt deze aardappelsalade een mooi plekje op jouw eettafel vanavond😏?
INGREDIËNTEN
- 4 à 5 grote aardappelen
- 3 gekookte eieren
- 1 ui, fijngehakt
- zout en peper naar smaak
- bosje peterselie/koriander
- 4 eetlepels mayonaise
- 1 eetlepel (dijon) mosterd
- 1 theelepel dille kruiden
- 1 theelepel azijn
BEREIDINGSWIJZE
- Was de aardappelen en kook deze met schil gaar. Dit kan ongeveer 30min duren, afhankelijk van de grootte van je aardappelen.
- Laat ze vervolgens afkoelen en haal de schil van de aardappelen eraf.
- Snijd de aardappelen in blokjes en plaats ze in een kom.
- Voeg vervolgens de fijngehakte ui hieraan toe.
- Snijd de gekookte eieren in blokjes en voeg ze toe aan de aardappelen.
- Breng alles op smaak met zout en peper.
- Voeg vervolgens de mayonaise en mosterd toe.
- Als laatste voeg je de gehakte koriander/peterselie, de dille kruiden en de azijn toe.
- Meng alles voorzichtig samen.
- Plaats de aardappelsalade voor minimum 30min in de koeling. Hoe kouder de aardappelsalade, hoe beter het zal smaken!
- Serveer en geniet!
STAPPENFOTO’S