Blogpost in samenwerking met Flora Plant.
Met dit volgende recept voor een super lekkere cake I really kaneel’ed it🤭😏⠀⠀⠀
Het is een heeerlijke appel kaneel cake in een praaachtige vorm (het oog wil ook wat hebben hihii😍). Ik ben altijd op zoek naar de beste boter om mijn cakes in topvorm te krijgen qua structuur, zachtheid en vochtigheid🤤. De boter van Flora Plant heeft geholpen deze appel kaneelcake in shape te krijgen💪🏼⠀⠀⠀
Laatste tijd ben ik ook steeds bewuster van wat ik voor in mijn gerechten gebruik🌱. Als er een ingrediënt is wat veel gezonder is, plantaardig, milieubewust én het geeft hetzelfde of zelfs een beter resultaat dan gebruik ik dat maar al te graag🥰😋⠀⠀⠀⠀⠀
Wat ik ook zo leuk vind aan koken en bakken is dat ik daarbij altijd nieuwe dingen ontdek😯, soms voelt het dan ook aan als een ontdekkingsreis in de keuken👩🏻🍳🌍. Zo ben ik onlangs de boter van Flora Plant tegen gekomen🤤. Je kunt er echt alle kanten mee op; koken, bakken, braden, smeren en ga zo maar door😍. Het is 100% plantaardig, smaakt als echte boter maar dan beter😏💯. Het is niet alleen lekker voor ons maar ook voor ons planeet aangezien de boter van Flora Plant 50% minder CO² uitstoot heeft dan roomboter💚. Wie heeft ook al de boter van Flora Plant ontdekt😏😋?#alsbotermaarbeter #recipe #plantbased #bakkenmetFloraPlant
3 reacties
Ik heb alleen geen yoghurt in huis. Kan ik dit door iets andere vervangen?
Heb kookroom en that’s it 😫
ziet er prachtig uit! Mag ik vragen waar jij de bakvorm hebt gehaald? 🙂
Mmm het ziet heerlijk eruit ik ga inşallah ook doen bedankt dat je jouw recepten met ons deelt 😙