Alle bijgerechten
Bijgerechten stelen de show bij elke maaltijd
Welkom bij Keuken van Sou. Hier vind je de lekkerste sidedishes, die voor iedereen haalbare kaart zijn. Of je nu ervaren bent of niet, er zit altijd iets voor je tussen.
Bijgerechten – voor ieder wat wils
Hier vind je smakelijke bijgerechten, die elk hoofdgerecht perfect aanvullen. Wil je een snelle maaltijd opwaarderen of een feestelijk diner compleet maken? Van frisse salades tot warme, hartige gerechten; alles om je meal een finishing touch te geven! Enkele van Soumia haar meest recente sidedishes zijn:
- Batbot: Authentiek gevuld Marokkaans panbrood.
Bijgerechten voor je lievelingsfeestdag
De feestdagen zijn hét moment om uit te pakken met imposante recepten voor erbij. Ga je ditmaal voor een klassieke aardappelgratin of kies je toch voor een luxe salade? Of gaat je voorkeur uit naar warme toespijs? Geef je gasten een onvergetelijke tafelervaring, dankzij de recepten van Soumia.
Gezonde sidedishes?
Sidedishes zijn over het algemeen bakjes met warme groente of hartige aardappels, om maar wat te noemen. Maar er zijn ook talloze lichte, gezonde opties, die je maaltijd completeren. Wat dacht je van een frisse salade, een authentiek brood of geroosterde groenten uit de oven?
Veelgestelde vragen over sidedishes
Kalkoen wordt veelal geserveerd op feestdagen, alhoewel dit in Nederland nog niet zo bekend is. Er zijn vele recepten met een Oosterse twist die hier goed bij passen, zoals gekarameliseerde wortelen met honing en komijn of een couscoussalade met granaatappel.
Warme sidedishes zijn er in overvloed. Wat dacht je van geroosterde aubergines, warme linzen of Marokkaanse aardappelschijfjes in knoflook gebakken?
Bij een gourmetfeestje zijn kleine, smaakvolle receptjes ideaal. Probeer eens kleine pita’s met gegrilde groenten, mini falafelballetjes met yoghurtdip of Marokkaanse salade met tomaat, komkommer en olijven.
Een BBQ vraagt om goeie sidedishes, die de zware vleesrecepten aanvullen, zoals gegrilde paprika’s, aardappelsalade of Tabouleh met veel verse kruiden.