Brownie dadel bites

door Soumia

Mijn Engels gaat een beetje achteruit.. Laatst vroeg iemand: ‘What’s your favourite colour Soumia?’ Ik antwoordde met ‘Brown-ie’🤭😩
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Misschien omdat ik mijn mind had op deze heeeerlijke (nobake) brownie dadel bites😱🤤. Brownies en dadels in de vorm van balletjes die precies in elke mond passen #slimfit 😋. Met de lekkerste dadels van Nakheel Alya breng je de brownie bites heerlijk op smaak🤤. Nakheel Alya heeft zoveeel keuze aan soorten dadels😱 choose your favourite en maak deze brownie dadel bites mee😍

You may also like

3 reacties

Safae 5 mei 2021 - 11:51

Salam had een vraagje doe je de walnoten en amandelen ongebrand malen of doe je ze eerst in de oven? En de dadels nog stomen of in magnetron?

Reply
Soumia 6 mei 2021 - 11:27

Wa alaykoum salam Safae.. Ik doe ze ongebrand malen en voor de dadels gebruik ik zachte dadels dus dan hoef je deze niet te stomen of in de magnetron te doen.

Liefs,
Soumia

Reply
Busra 14 juni 2021 - 20:53

Slm Soumia,

Ontvel je de amandelen of gewoon met vel?
En ipv sukkary, kan je ook medjoul dadels gebruiken? Zo ja, moet je dan ook 25 stuks gebruiken?

Reply

Laat een reactie achter