Gevulde aubergine met gehakt (karniyarik)

door Soumia

Valt het jullie ook op dat alles wat klinkt als ‘-ine’ op het eind, extreem verslavend is; heroïne🚫🙅🏻‍♀️…, cocaïne🚫🙅🏻‍♀️…, aubergine😋🤭…
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Deze Turkse karniyarik is namelijk verslavend lekker!😍 Het zijn gevulde aubergines in een lekker tomatensausje🤤. Het is simpel om klaar te maken en levert je gegarandeerd succes op voor alle magen aan tafel als je het serveert😍😏
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Je kunt @tangermarkt bezoeken voor al je verse groenten🍆🥕🍅. Mijn bezoekje heeft in ieder geval tot deze heeeerlijke karniyarik geleid😍. Bekijk waar jouw dichtstbijzijnde Tanger Markt is en get your veggies there💚

You may also like

2 reacties

Martine 17 november 2020 - 14:51

Hi Soumia, dit recept lijkt me heerlijk. Bij ons in de buurt is echter geen Turkse Biber Salçasi te koop. Waar zou ik dat (qua pittigheid) mee kunnen vervangen? Is het vergelijkbaar met sambal?

Reply
Martine 18 november 2020 - 11:12

Dag Soumia, gisteren dit recept gemaakt en het was heerlijk! Ik had alleen geen Biber Salcasi maar heb een italiaanse Bomba Pugliese. Waar kan ik Biber Salcasi het beste mee vergelijken? Dat is bij ons in de buurt niet te koop.
Deze komt bij ons zeker vaker op tafel.

Reply

Laat een reactie achter