Hartige bietentortilla taart

door Soumia

Deze blogpost is in samenwerking met Knorr Nederland.

Iedereen weet dat een dagelijkse portie groenten erg belangrijk is om ons gezond te houden.. Dit is niet altijd even makkelijk merk ik uit eigen ervaring! Mijn grootste kans op mijn dagelijkse dosis groenten is meestal via mijn avondmaaltijd⠀⠀

Nu heeft Knorr het ons niet alleen makkelijker maar ook leuker gemaakt om onze dagelijkse groentenuitdaging aan te gaan! Met de groentewraps van Knorr kun je namelijk heeel creatief en op een leuke manier aan de slag gaan om tijdens al onze eetmomenten (dus ook ontbijt en lunch!) groenten binnen te krijgen. De groentewraps van Knorr zien er met hun felle kleurtjes super leuk uit.  Maar het is vooral de binnenkant wat altijd telt; het bestaat namelijk 35% uit groente!⠀⠀
Ik heb persoonlijk al 3 groentehacks uitgevonden met deze groentewraps; een heerlijke wortel wrap met een gekookt eitje, sla, tomaat en komkommer. Een rodenbieten wrap met roomkaas en zalm. Beide groentehacks zijn ideaal en erg lekker voor mee naar werk. And last but not least, zal ik jullie iets lekkers aan-bieten🤭: een heeeerlijke hartige tortillataart met de rodenbieten wraps! Dat laatste zal ik even met jullie delen..
Nu ben ik benieuwd naar jullie ultieme groentehack.. Hoe krijg jij jouw dagelijkse portie groenten binnen?
#KnorrGroentewraps #Groentehack

You may also like

Laat een reactie achter