Kinder bueno brownies

door Soumia

Volgens mij ben ik verkouden, want ik brow-nies!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wat is nou lekkerder dan brownies? Kinder Bueno brownies! Ze zijn zoooo yummyyy dat ik jullie bijna wil dwingen ze te maken en het zelf te proberen. Super simpel om te maken maar levert complex genieten op. De zachtheid van de brownies, de crunch van de Kinder Bueno met de hazelnootvulling binnenin vormen samen de ultieme combi.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wie heeft ook zo’n verkoudheid te pakken?

You may also like

2 reacties

Fatma 21 december 2021 - 23:03

Samen met mijn zoontje van 2 jaar vandaag gebakken, een groot succes! Maar dat is het iedere keer met al jouw recepten! We kijken uit naar jouw kookboek!

Reply
Soumia 11 januari 2022 - 09:35

Hi lieve Fatma,

Aaahw zo leuk om te horen dat het een groot succes is! Zo schattig ma sha Allah!

Super lief, dank je voor jouw mooie woorden!

Liefs,
Soumia

Reply

Laat een reactie achter