– Gebak –

Kinder Bueno tiramisu roll (no bake)

Kinder Bueno tiramisu roll (no bake)

Deze no-bake Kinder Bueno tiramisu roll is om je lange vingers bij af te likken. Het is niet alleen yummy maar kijk toch wat een plaatje het is. Bijna te mooi om op te eten. Snij er een perfect plakje uit en puur genot is gegarandeerd. Om je lange vingers bij af te likken!

Ingrediënten
  

  • 20 lange vinger koekjes
  • 200 ml melk
  • 250 g mascarpone
  • 2 eetlepels suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 3 Kinder chocolade reepjes gesmolten
  • 200 ml slagroom koud en 35%vet
  • 2 eetlepels Nutella
  • 125 g verse frambozen
  • 1 pakje Kinder Bueno
  • 1 eetlepel cacaopoeder

Instructies
 

  • Plaats een vel folie op een plank of op een plat en lang serveerbord.
  • Dip de lange vinger koekjes 1 voor 1 kort in de lauwwarme melk. Niet te lang zodat ze niet te zacht worden.
  • Rangschik ze op de folie en maak 2 rijen van 10 lange vingerkoekjes.
  • Dek ze af met plastiek folie en laat ze voor een nachtje in de koelkast (heel belangrijk!).
  • Dezelfde dag kan je ook de vulling maken.
  • Schep de mascarpone in een kom. Voeg hier de vanillesuiker, de suiker en de gesmolten Kinder chocolade aan toe (zorg dat deze wat afgekoeld is voor je het toevoegt)
  • Mix alles goed samen met een handmixer of garde.
  • Giet vervolgens de slagroom erbij en blijf kloppen totdat het volledig stijf wordt. Zorg dat de slagroom heel koud is en opklopbaar is (minimum 35% vetgehalte). Dit zorgt ervoor dat de slagroom zeker mooi zal opstijven.
  • Dek de kom af en plaats deze ook in de koelkast voor een nachtje.
  • De volgende ochtend/dag ga je het geheel samenstellen.
  • Verwijder de bovenste laag folie van de lange vingerkoekjes
  • Neem de mascarpone/Kinder vulling erbij en ga er even langs met een spatel om het was los te maken.
  • Bewaar 3 eetlepels van de vulling om hier straks de toefjes mee te vormen.
  • Verspreid de vulling gelijkmatig over de lange vingerkoekjes.
  • Plaats de Nutella in een spuitzak en spuit het in een rechte lijn precies in het midden.
  • Verdeel bovenop de frambozen.
  • Met behulp van de plastiek folie aan de zijkanten vouw je het naar binnen toe tot de lange vingers elkaar raken en zullen plakken. Wikkel het met de folie en duw het voorzichtig plat.
  • Laat het voor 2 uurtjes in de koelkast.
  • Werk het af met toefjes, verse frambozen en Kinder Bueno.

Heb jij dit recept al uitgeprobeerd?

Maak er een leuke foto van en tag @keukenvansou op Instagram!

Wat leuk dat je aan de slag gaat met dit recept! Veel plezier in de keuken ♡

Abonneer

De lekkerste recepten geleverd naar jouw mailbox!

Dit vind je vast ook lekker!

Laat een reactie achter

Rating recept