Kokoscake met glazuur

door Soumia

Ik wilde weer gezonder gaan doen, je kent het wel; op voeding letten/sporten..⠀⠀⠀⠀⠀
.. resultaat is nu al te zien: mijn cake is in topvorm!
Deze heerlijke kokoscake is zo lekker zacht en vochtig dat je niet eens een kopje thee of koffie erbij nodig hebt. De heerlijke glazuur op de cake zelf heeft het helemaal afgemaakt. Probeer het eens bij één stuk te houden, ik daag jou uit!

You may also like

8 reacties

Bouchra 6 maart 2022 - 10:39

Hi,

Ziet er heerlijk uit! Waar zou ik vanille aroma in de topping mee kunnen vervangen? Vanillesuiker lost niet echt op in poedersuiker toch?

Groetjes,

Reply
Soumia 6 maart 2022 - 11:26

Hi Bouchra,

Je kan vanillesuiker gebruiken maar dan dien je deze te malen zodat ie bijna de textuur van poedersuiker verkrijgt. Dan zal ie wel mooi oplossen.

Groetjes,
Soumia

Reply
José 22 maart 2022 - 22:08

Lijkt me heerlijk! Ik houd van kokos, maar kokoscake is vaak droog. Kan ik deze ook in een brownievorm bakken, of moet ik dan de hoeveelheden aanpassen?

Reply
Soumia 31 maart 2022 - 09:33

Hey José,

Klopt maar doordat je deze cake wat langer laat bakken in de oven op een lager temperatuur dan gewoonlijk, dan zul je merken dat deze een cake niet droog zal zijn.

Ik raad om een broodvorm te gebruiken mocht je deze ter beschikking hebben. Is het een 18×18 brownie bakvorm? Dan zou ik de ingrediënten halveren.

Heel veel groetjes,
Soumia

Reply
Sou 11 maart 2022 - 15:49

Hi Soumia, bedankt voor t delen.
Kan je deze cake ook een dag van te voren maken? 🤗

Reply
Soumia 11 maart 2022 - 22:27

Hi Souad,

Heel graag gedaan!
Ja dat kan zeker! Ik zou alleen het glazuur op de dag zelf maken.

Groetjes,
Soumia

Reply
Sou 14 maart 2022 - 16:29

Shokran!! Hoeveel cm is je bakvorm?

Reply
Soumia 31 maart 2022 - 09:35

Hi Sou,

Als ik ruw mag inschatten dan denk ik rond de 22cm. Ik heb helaas de juiste afmetingen niet ter beschikking.
Groetjes,

Soumia

Reply

Laat een reactie achter