Krachel (Marokkaanse melkbroodjes)

door Soumia

Laat de auto staan, je hoeft niet te tanken, geen urenlange ritten want wij gaaan vandaag op brooodtrip🤭😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Want check deze heeeerlijke zoete Marokkaanse broodjes🤤. Heerlijk zacht en na een bite smelt het zowat in de mond met een zoete nasmaak😋. Schenk er een glaasje attay (Marokkaanse thee) bij en jouw sweet party is compleet💯. Trouwens ook gewoon lekker voor bij de koffie😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wie gaat er mee op brooodtrip?🙋🏻‍♀️ Tag jouw broodtrip mattie hieronder in de comments👭🏻

You may also like

4 reacties

Fatima 1 oktober 2021 - 16:20

Moet je deze broodjes goed kneden of gewoon alles bij elkaar mengen? Moet het een soepele deeg zijn of plakkerig? Ik ben er benieuwd naar, maar weet niet precies hoe het deeg moet

Reply
Soumia 4 oktober 2021 - 19:32

Hi Fatima,

Voor een zacht deegje raad ik je aan om deze te kneden. Het deeg moet dus soepel zijn. Mocht ie een klein beetje aan de plakkerige kant zijn (want elke bloem verschilt hierin) dan doe je er een beetje zonnebloemolie op. Als je bloem blijft toevoegen, dan worden de broodjes na het bakken aan de droge kant.

Ik hoop dat ik je verder heb kunnen helpen!

Groetjes,
Soumia

Reply
Selma 3 oktober 2021 - 10:55

Dankje soumia ik heb ze net gemaakt en ze zijn heeeerlijk 🥰❤️ Lekker met was smeerkaas tussen.

Reply
Soumia 4 oktober 2021 - 08:20

Hi Selma, dank je wel voor jouw reactie!

Aaahhh super leuk om te lezen dit! Ik ben blij dat ze gesmaakt hebben! <3

Reply

Laat een reactie achter