Afgelopen weekend lanceerde de VS een ruimtevlucht👨🏻🚀. Vandaag lanceer ik jullie door deze high energy en vitamine salade😯: “Houston, ready for take off in three, two, man-goooo!🚀🥭”
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Deze frisse mango salsa salade geeft je een boost voor de hele dag😍📈. Simpeler dan dit kan het bijna niet😱. Een geblinddoekte persoon op skeelers waarvan de handen achter de rug zijn geboeid ➰ en enkel een soeplepel heeft om te snijden kan dit zelfs perfect namaken😅 (⚠️don’t do this at home)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Heerlijk voor deze zomerse temperaturen☀️. Zelfs het weerbericht zal erop reageren: “Vandaag hogedrukgebieden boven het land met overal hoge temperaturen🌡. Enkel in de @keukenvansou is het fris en wisselvallig uit de mango salsa salade-lijke noorderwind🥗.”
INGREDIËNTEN (voor 6 personen)
- 1 kleine rode ui, fijngesneden
- halve rode paprika,
- halve groene paprika
- 1 komkommer
- 1 tomaat
- 1 mango
- 1 eetlepel saladekruiden (Lidl)
- 2 eetlepels zonnebloemolie
- 1 eetlepel citroensap
- Zout naar smaak
- handjevol versgehakte peterselie
BEREIDINGSWIJZE
- Snijd alle groenten en de mango in blokjes of naar je gewenste grootte. Zorg dat de mango voldoende rijp is!
- Plaats ze in een ruime kom en voeg de saladekruiden, zonnebloemolie, citroensap en zout toe. Meng alles mooi samen.
- Proef en breng indien nodig op smaak met meer zout.
- Werk de salade af met versgehakte peterselie.
- Serveer en geniet!