Mediterraanse pasta

door Soumia

Van dit gerecht eet ik uit de pan, omdat ik zooooveel ervan wil eten pasta nie in ’n normaal bord.

Ik probeer steeds vaker plantaardige opties te kiezen voor mijn eetgelegenheden. Dit lukt niet altijd maar met liefde voor ons klimaat probeer ik toch wat groene stapjes te zetten. De producten van Violife helpen mij daar echt bij!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Deze heerlijke mediterraanse pasta in een rijke tomatensaus is namelijk onweerstaanbaar lekker waardoor je moeilijk kunt stoppen met eten. De Violife Mozarella Flavour Grated geeft het een heerlijk cheesy tintje.

De kazen van Violife zijn 100% vegan en vrij van allergenen zoals zuivel, soja, gluten en noten en zijn daarnaast rijk aan vitamine B12. Iedereen welkom om te genieten dus . Violife is niet alleen goed voor ons, maar ook voor onze planeet.

Deze pasta is ook erg geschikt voor een vegan date night! Hier is mijn uitdaging voor je volgende date, of dat nu met jou en je kat is, jij en je baby, jij en je geliefde persoon, of alle drie: EET ZOALS JE VAN JEZELF HOUDT.

Dus… met andere woorden, het is tijd voor een mediterraanse pasta date: vegan style!  Wie gaat er voor deze ultieme date night food?

Deze blogpost is gemaakt in samenwerking met Violife. Ik kies en bepaal zelf met welke merken ik samenwerk. Hierdoor werk ik alleen met merken en bedrijven waar ik zelf 100% achter sta en ik dus ook zelf gebruik in mijn keuken.

You may also like

2 reacties

Yousra 30 november 2021 - 23:12

S3wrwb lieve Soumia,
Als 1e TabarakAllah Macha’Allah Allahoema berrek je bent een echte keuken prinses. Wilde alleen even vragen hoe en wanneer of waar doe je de blokjes geroosterde aubergine door of op? BarakAllah hoe fiek lieverd alvast voor je lekkere recepten en het antwoord

Reply
Soumia 1 december 2021 - 11:05

Hi Yousra,

Dank je voor jouw lieve woorden!

Oh ik zie dat ik dit inderdaad niet heb vermeld. Ik heb het zonet aangepast. De geroosterde aubergines voeg je toe wanneer je de groene olijven etc toevoegt.

Groetjes en een heel fijne dag gewenst,
Soumia

Reply

Laat een reactie achter