Mexican cornbread met een Marokkaanse twist

door Soumia

Dit recept is geïnspireerd op de spicy cornbread muffins uit de Mexico-uitgave van @foodiesmagazine die nu in de winkel ligt, gemaakt voor @valledelsolenl. Een ontmoeting tussen Morocco 🇲🇦 & Mexico 🇲🇽 let’s call it Morexicco🤭

Ik heb eerst wat heerlijk maisbrood gemaakt met de maisbloem van Valle del Sole☀️. Het maisbrood is heeerlijk fluffy en luchtig uitgekomen😍. De Marokkaanse ‘zaalouk’ is een hartige dip op basis van aubergine en tomaat🤤. Om de ontmoeting tussen de twee landen compleet te maken heb ik ook wat heerlijke Valle del Sole kikkererwten toegevoegd bij de zaalouk🤤

Het resultaat? Super verrassende smaken! De Mexican cornbread had een zoete nasmaak terwijl de zaalouk een overgangsbrug vormde naar het hartige/zoutige🤤. Tijdens het koken vlogen de verschillende aroma’s al door de keuken😍. De kikkererwten zorgen voor een heerlijke nootachtige smaak die de twee extra in balans houden⚖😋

Klinkt als een sprookje, maar dit is écht!😋😍 Juan-ce upon a time, aa saahbe🤭

Dit artikel is in samenwerking met Valle del Sole & Foodies Magazine.

You may also like

Laat een reactie achter