Mini perzik cakes

door Soumia

Deze mini perzik cakejes zijn echte winnaars, ze verdienen goud in het olympeach spelen🏅🤭

Bij normale mensen eindigt fruit in een fruitmand, bij mij eindigt fruit in een bakvorm de oven in😅. In dit geval zijn het wilde perziken die bij mij de oven in gingen en kijk eens naar het resultaat 😍😱.

Heeeerlijke zachte en vooral luchtige cakjes met een lekkere zoete perzik smaakje😋

Wie is er ook gek op fruity desserts? Perz-ik🙋🏻‍♀️

You may also like

2 reacties

Yasemin 15 september 2021 - 15:13

He Soumia,

Vandaag het recept geprobeerd 😍 dus ik kijk uit naar de resultaten. Ze staan nu in de oven te bakken.
Klein vraagje alleen, de blokjes perzik doen we toch ook gewoon door de mengsel toch? Want nu heb ik dat zo gedaan. Er staat enkel droge ingrediënten mengen. Dus ben/was een beetje in de war. Hopelijk heb ik niets verkeerd gedaan 😅

Groetjes,

Reply
Soumia 24 september 2021 - 10:14

Hi Yasemin,

Bedankt voor jouw reactie!

Oh het is al even geleden zie ik maar ik ben wel erg benieuwd wat je van de cakes vond! Het is inderdaad zo dat je de blokjes door het mengsel moest doen dus super gedaan!

Groetjes,
Soumia

Reply

Laat een reactie achter