Nescafé ijskoffie

door Soumia

Hi lieve foodies! Ik wilde jullie even voorstellen aan iets nieuws van Nescafé Gold: Instant non-dairy vegan coffee! Deze nieuwe instant coffee van Nescafé Gold non-dairy komt in drie varianten namelijk Oat Latte, Coconut Latte en Almond Latte. 

‘Instant’ koffie schrikt sommige koffie liefhebbers af maar Nescafé Gold neemt vrijwel instant deze zorgen weg. De drie verschillende smaken bieden voor elk wat wils. Ik heb ze allemaal geprobeerd en kan jullie zeggen dat de Coconut Latte mijn favoriet is! Het was moeilijk kiezen aangezien ze alle drie een fijne maar toch ook een sterke koffie smaak hebben. Als bonus proef je een heerlijke vleugje oatmeal, coconut of almond afhankelijk van je keuze. Er zit zoveel kwaliteit koffie in elk sachet wat je binnen enkele tellen kunt omtoveren tot een heerlijke kop koffie. 

Het leuke aan de Nescafé Gold Instant non-dairy vegan coffee is dat je er ook verschillende kanten mee op kunt. Zo heb ik zelf met één sachet non-dairy Coconut Latte de lekkerste iced coffee gemaakt. Het is zo simpel om te maken dat een iced coffee vanaf nu binnen handbereik is. Ik zal even het receptje ervan met jullie delen. 

Ik ben zelf een grote koffie liefhebber en kan je open en eerlijk zeggen dat de nieuwe non-dairy Nescafé Gold echt perfect passen binnen mijn voorkeuren. Daarnaast is het voortaan ook een bewuste keuze als ik kies voor de non-dairy vegan coffee. Mijn liefde voor koffie deel ik dus maar al te graag met jullie. Hieronder zal ik een link zetten naar de Nescafé Gold non-dairy vegan coffee varianten waarmee jullie 1 product gratis kunnen uitproberen! Zo kunnen jullie dus ook meegenieten:

https://offers.shopmium.com/be-nl/n/nescafe-gold-macchiato

 

You may also like

4 reacties

Stien Baele 6 september 2020 - 10:37

Klinkt lekker! Waar kan je deze kopen?

Reply
Soumia 7 september 2020 - 10:02

Deze is te verkrijgen bij o.a. Delhaize 🙂

Liefs,
Sou

Reply
Michiel 30 oktober 2021 - 15:18

Nog simpeler:
Vul een leeg colaflesje (500ml) met 1 sachet
Doe er vervolgens koud water bij (200ml)
Even goed shaken
En klaar is je ijskoffie

Reply
Soumia 1 november 2021 - 20:34

Super snelle én leuke manier! Thanks voor het idee!

Reply

Laat een reactie achter