Raibi Jamila cheesecake

door Soumia

Dit volgend recept plaats ik vanuit de gevangenis🔒… ik heb namelijk de wet wapens en munitie overtreden met deze granaaaatappel Raibi Jamila cheesecake💣🤭⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Is geen straf hoorrr , dit recept is toch levenslang genieten🤭😋. De heeerlijke Raibi Jamila cheesecake met verse granaatappel pitjes voor die crunch is echt absurd lekker😱🤤. Raibi Jamila is een yummyy yoghurt drankje en een jeugdsentiment voor vele Marokkanen🤗⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Bij Tanger Markt kun je allerlei smaken van Raibi Jamila vinden😍. Ik heb zelf voor de granaatappel gekozen bij @tangermarkt om deze super lekkere cheesecake mee te maken🤩🤤. Kies jouw favoriete smaak en maak het ook😏

 

 

 

You may also like

4 reacties

Sara 19 januari 2021 - 12:41

Hoii sou,

Alle eerste wat een leuke website en recepten. Ik heb een paar recepten uitgeprobeerd en waren heerlijk ❤️
Ik had een vraagje over dit recept wat voor granaatappel siroop heb je gebruikt?

Alvast bedankt,

Sara

Reply
Soumia 20 januari 2021 - 10:21

Hi Sara,

Aaahw dank je wel, zo leuk om te lezen dit!

Ik heb de granaatappel siroop gebruikt die je bij Tanger Markt o.a. kunt verkrijgen. Het is een Turks merk.Mocht je deze niet vinden, dan kan je me een mailtje sturen naar info@keukenvansou.be en zal ik je een foto ervan sturen

Liefs,
Sou

Reply
Nadia 12 mei 2021 - 13:28

Ik heb het vandaag gemaakt maar dan met bastognekoekjes voor el eid ik hoop dat het zal smaken☺🍰

Reply
Soumia 17 mei 2021 - 09:52

Hi Nadia,

Oh wat heerlijk met Bastogne koekjes! Ik hoop dat het heeft gesmaakt!

Liefs,
Soumia

Reply

Laat een reactie achter