Raibi Jamila toetje

door Soumia

Dit volgende recept plaats ik vanuit de gevangenis🔒… ik heb namelijk de wet wapens en munitie overtreden met deze granaaaatappel Raibi Jamila toetje💣🤭
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Is geen straf hoorrr ⚖, dit recept is toch levenslang genieten🤭😋. De heeerlijke Raibi Jamila toetje met verse granaatappel pitjes voor die crunch is echt absurd lekker😱🤤. Raibi Jamila is een yummyy yoghurt drankje en een jeugdsentiment voor vele Marokkanen🤗

You may also like

2 reacties

Fatima 8 augustus 2022 - 14:35

Salamalikoem soumia.
Ik heb een paar vragen. Ik wil dolgraag recept maken maar waar ik woon in Marokko ( voornamelijk in het zuiden) en ver weg van supermarkten hebben ze geen mascarpone. Kan ik het wel vervangen met roomkaas?.

Reply
Petra Kemerink 28 oktober 2022 - 07:17

ziet er lekker uit allemaal

Reply

Laat een reactie achter