Rghaif

door Soumia

Je hoeft niet te kunnen klokkijken om te weten dat het frit-uur is!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Want het is tijd voor deze gefrituurde msemmen, ook wel ‘rghaif’ genoemd. De Rghaif krijgt door het frituren een heeeerlijk krokant jasje met daarna een lekkere zachte binnenkant. De zoete siroop wordt als een spons opgenomen en top it off met crushed walnoten om het smakenplaatje helemaal compleet te maken!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Met een simpel vouwwerkje en een sessie frituren heb je het zo snel klaaar. Hoe laat is het? 10 voor frit-uuuur!

 

You may also like

4 reacties

Zohra 27 oktober 2021 - 12:16

Salaam soumia,

Een vraagje aan je: kun je die lepels voor ons wegen in grammen? Want elke lepel is anders.
Dan weet ik in ieder geval dat ik jou recepten goed kan namaken. Je doet goed werk mascha Allah, ga zo door……. Liefs Zohra

Reply
Soumia 1 november 2021 - 20:40

Wa alaykoum salaam Zohra,

Ik vind dit een heel goed idee! Ik zal een aparte blogpost hierover maken met de juiste afmetingen. Ik kan begrijpen dat dit inderdaad kan variëren, vooral als het gaat om ingrediënten zoals droge gist etc.

Heel erg bedankt voor jouw lief berichtje!

Groetjes,
Soumia

Reply
Asma 6 november 2021 - 11:32

Salam soumia, kan ik azijn weglaten? Heb momenteel geen azijn. Lukt het ook zonder?

Reply
Soumia 8 november 2021 - 15:58

Wa alaykoum salam Asma,

Je kan de azijn zeker weglaten!

Groetjes,
Soumia

Reply

Laat een reactie achter