Romige aardappelsalade

door Soumia

INGREDIËNTEN

  • 4 à 5 grote aardappelen
  • 3 gekookte eieren
  • 1 ui, fijngehakt
  • zout en peper naar smaak
  • bosje peterselie/koriander
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels chilisaus
  • 1 eetlepel salade kruiden (Lidl)
  • 1 eetlepel zonnebloemolie
  • 1 theelepel azijn

BEREIDINGSWIJZE

  • Was de aardappelen en kook deze met schil gaar. Dit kan ongeveer 30min duren, afhankelijk van de grootte van je aardappelen.
  • Laat ze vervolgens afkoelen en haal de schil van de aardappelen eraf.
  • Snijd de aardappelen in blokjes en plaats ze in een kom.
  • Voeg vervolgens de ui hieraan toe.
  • Snijd de gekookte eieren in blokjes en voeg ze toe aan de aardappelen.
  • Breng alles op smaak met zout en peper.
  • Voeg vervolgens de mayonaise en chilisaus toe.
  • Als laatste voeg je de gehakte koriander/peterselie toe, de saladekruiden, azijn en de zonnebloemolie.
  • Meng alles voorzichtig samen.
  • Plaats de aardappelsalade voor minimum 30min in de koeling. Hoe kouder de aardappelsalade, hoe beter het zal smaken!
  • Serveer en geniet!

You may also like

2 reacties

Ela 27 april 2020 - 13:49

Welke saladekruiden bedoel je precies?

Reply
Soumia 27 april 2020 - 15:12

Hi Ela,

De saladekruiden zijn te verkrijgen bij de Lidl.

Liefs,

Sou

Reply

Laat een reactie achter