INGREDIËNTEN
- 4 à 5 grote aardappelen
- 3 gekookte eieren
- 1 ui, fijngehakt
- zout en peper naar smaak
- bosje peterselie/koriander
- 4 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels chilisaus
- 1 eetlepel salade kruiden (Lidl)
- 1 eetlepel zonnebloemolie
- 1 theelepel azijn
BEREIDINGSWIJZE
- Was de aardappelen en kook deze met schil gaar. Dit kan ongeveer 30min duren, afhankelijk van de grootte van je aardappelen.
- Laat ze vervolgens afkoelen en haal de schil van de aardappelen eraf.
- Snijd de aardappelen in blokjes en plaats ze in een kom.
- Voeg vervolgens de ui hieraan toe.
- Snijd de gekookte eieren in blokjes en voeg ze toe aan de aardappelen.
- Breng alles op smaak met zout en peper.
- Voeg vervolgens de mayonaise en chilisaus toe.
- Als laatste voeg je de gehakte koriander/peterselie toe, de saladekruiden, azijn en de zonnebloemolie.
- Meng alles voorzichtig samen.
- Plaats de aardappelsalade voor minimum 30min in de koeling. Hoe kouder de aardappelsalade, hoe beter het zal smaken!
- Serveer en geniet!
2 reacties
Welke saladekruiden bedoel je precies?
Hi Ela,
De saladekruiden zijn te verkrijgen bij de Lidl.
Liefs,
Sou