Souwaira

Door de jaren heen, heb ik vele duizenden uren in de keuken gestaan vergezeld door allerlei apparaten, kook- en bakgerei, pannen, schattige bordjes en noem het maar op. Als ik iets nieuws voor mijn keuken wilde aanschaffen, was ik altijd super lang op zoek. Tijdens mijn lange zoektochten besefte ik op een dag dat mijn smaak gewoon moeilijk te vinden was of vaak zelfs onvindbaar. Wat nou als ik zélf een merk opzet van een verzameling van keuken items die wél binnen mijn smaak passen?! De beslissende factor hierin was het moment dat mijn olie & azijn flesjes op de grond vielen en in miljoenen stukjes braken. Ik vond het heel erg, omdat het bedrijf waar ik het destijds had aangeschaft ze niet meer verkocht. Heel lang heb ik gezocht naar een nieuwe set tot ik besloot mijn zoektocht te stoppen. De mist van twijfels rondom mijn idee om een eigen merk van keuken items op te zetten, trok meteen weg en alles was helder. Ik ga het doen!

De naam

Hoe ging ik het merk noemen? Iets wat een onderdeel is van mijzelf. Een naam waar veel gevoel en emoties in moet zitten. Een deel van mijn naam moest erin: Sou. Ik hecht ook veel waarde aan mijn Marokkaanse roots. Mijn ouders komen uit het plaatsje Essaouira (uitgesproken als Essawaira). Het rekensommetje was als 1+1, Sou+Waira. Souwaira.

Missie & visie Souwaira

Alle producten van Souwaira moesten zowel praktisch als práchtig zijn. Keuken items die je niet weg hoefde te stoppen in keukenlades, maar die gezien mochten worden. Elk onderdeel van elk product moest kwaliteit uitstralen. Souwaira moest mensen blij maken! Bij het openen van een Souwaira cadeau, moest het effect een onmiddellijke glimlach van oor tot oor zijn. Al deze elementen moesten terugkomen in één lijn met ‘genieten’ en ‘kwaliteit’ als hoofdkenmerken. Experience the quality, enjoy the beauty.
 
Wil jij de Souwaira producten zelf ook ervaren? Bezoek dan eens de website via de knop hieronder.