INGREDIËNTEN
- 5 tortilla vellen
- 200g roomkaas
- 2 smeerkaas blokjes (la vache qui rit of Milbona)
- 1 ui, fijngesneden
- 1 rode paprika, fijngesneden
- zout en peper naar smaak
- 1 theelepel droge basilicum
BEREIDINGSWIJZE
- Plaats de roomkaas en smeerkaas in een ruime kom en meng ze goed samen. Zorg dat de roomkaas op kamertemperatuur is zodat deze zacht is. Dit maakt het mengen een stuk gemakkelijker!
- Voeg de ui en paprika toe. Meng alles weer mooi samen.
- Als laatste voeg je de gedroogde basilicum toe. Breng vervolgens op smaak met zout en peper.
- Plaats 1 tortilla op je werkplek en verdeel de vulling met behulp van een mes of lepel over heel de tortilla. Wees niet te zuinig met de vulling.
- Rol de tortilla vervolgens op en wikkel deze in plastiek folie.
- Werk zo de rest af totdat je vulling op is.
- Plaats de gerolde tortilla’s die je in plastiek folie hebt gewikkeld in de koeling voor 1 a 2 uur.
- Snijd ze vervolgens in stukken en strooi er nog een beetje droge basilicum over.
- Serveer en geniet!
4 reacties
Salaam Soumia,
Warm je tortilla ’s op of gebruik/beleg je ze koud op ?
Groeten Noortje
Wa alaykoum salam Nora,
Ik gebruik ze koud x
Salam Soumia,
Ik zie dat je op de foto het hebt geserveerd met sambal. Is dat ook lekker, en is het ook lekker zonder de sambal?
Groetjes, Ali
Wa alaykoum salam Ali,
Het sausje die ik erbij geserveerd is chili saus maar je kan zelf kiezen wat voor sausje je erbij geserveerd. Je kan het ook weglaten, dan is het ook erg lekker!
Liefs,
Soumia