Vegan Pasta Alfredo

door Soumia

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het issss GROEN💚…

…Het is de Nationale Week Zonder Vlees waarin Flora Plant deze editie het voortouw neemt! 🌱

Vroeger leek het mij altijd moeilijk om recepten te maken zonder vlees of zuivel, sterker nog het leek zelfs onmogelijk. Wat onmogelijk leek, is tegenwoordig suuuper easy geworden😍. Het is zo simpel om heerlijke gerechten te bereiden zonder vlees en zuivel. Met deze nieuwe groene superkrachten, ben ik de challenge van Flora Plant aangegaan om deze week mee te doen met de Week Zonder Vlees én Zuivel💪🏼💚

Om de challenge nog makkelijker te maken, heb ik de roomboter van Flora Plant ter beschikking😏😋. Ik heb hiermee bijvoorbeeld deze super romige en creamy vegan pasta alfredo gemaakt😍. Bereid met de roomboter van Flora Plant en afgemaakt met een sausje gemaakt van bloemkool!😱 Ik daag jullie ook uit om de challenge samen met mij aan te gaan💪🏼😏 Let’s go for it! 💚

You may also like

Laat een reactie achter