Vegan pecan karamelcheesecake

door Soumia

Alles kan… Koffiekan. Theekan. Pe-can!

Check deze heerlijke vegan pecan caramel cheesecake! Hoe kan deze cheesecake 100% vegan zijn? Héél simpel: met de romige VIOBLOCK roomboter en Violife Creamy Original Flavour. Het is namelijk 💯% vegan en vrij van allergenen zoals zuivel, soja en gluten. Iedereen kan hier dus van genieten, yes ve-gan! Je hoeft geen geld te hebben om rijk te zijn, VIOBLOCK is namelijk ook super rijk aan vitamines (D1, B1, B2, B6, B12) en foliumzuur.

Ik heb voor Violife Creamy Original gekozen omdat op een plantaardige wijze een heerlijke én vooral romige cheesecake kan maken!

VIOBLOCK is ook nog eens veelzijdig, je kunt er echt 100 kanten mee op (koken, bakken, BBQ’en, etc) met 50% minder impact op het klimaat dan normale boter en zuivel.⠀⠀⠀⠀

Flora Plant is onlangs opgenomen in de Violife familie en ligt daarom vanaf nu in de supermarkten als VIOBLOCK met een verbeterde receptuur. Je kunt het onder andere vinden bij de AH of de Plus. Probeer VIOBLOCK eens uit met dit recept en let me know wat jij ervan vindt.

Deze blogpost is gemaakt in samenwerking met Violife & VIOBLOCK. Ik kies en bepaal zelf met welke merken ik samenwerk. Hierdoor werk ik alleen met merken en bedrijven waar ik zelf 100% achter sta en ik dus ook zelf gebruik in mijn keuken.

You may also like

Laat een reactie achter