Vlees met gekarameliseerde pruimen en abrikozen

door Soumia

Dit volgend traditioneel Marokkaans gerecht wordt vaak bereid op feesten en gelegenheden🎉😋 Mijn man vindt dat we het ook gewoon op een doorsnee doordeweekse dag moeten maken, aangezien gelegenheden niet meer lijken te bestaan😅 Ik vleees dat hij gelijk heeft..
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dit Marokkaans gerecht met vlees, pruimen en abrikozen is abnormaal lekker😍😱 Heeerlijk als je er met vers Marokkaans brood door de saus en al het lekkers heen swiped 🤤😋
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Bij @Tangermarkt vind je alle ingrediënten voor dit gerecht bij de Marokkaanse afdeling van de supermarkt😍🇲🇦 Je hebt geen vaccinatie paspoort nodig om naar Marokko te gaan, enkel een blauwe winkelwagen om het te vullen met de meest handige en yummy boodschappen😏💙

You may also like

2 reacties

Jasmien 31 maart 2021 - 11:01

Hmm ga ik zeker eens maken binnenkort! Ik ben alleen niet zo een fan van rundsvlees. Zou je ook lamsvlees of kip kunnen gebruiken?

Reply
Soumia 11 mei 2021 - 09:50

Hi Jasmien,

Ik raad je aan om dan lamsvlees te gebruiken, ook erg heerlijk! Kip vind ik niet passen bij dit gerecht.

Groetjes,
Soumia

Reply

Laat een reactie achter