AFGESLOTEN: Winactie in samenwerking met Shokran.nl

door Soumia

Na hard werken, ups & downs en vooral altijd doorzetten heb ik bijna de 20k bereikt op Instagram. Zonder jullie steun zou ik dit nooit bereiken. Ik zie jullie niet alleen als mijn lezers/followers maar als mijn Foodie Family! Als dank daarvoor, wil ik dit graag met jullie vieren.  In samenwerking met www.shokran.nl heb ik een leuk cadeaupakket samengesteld en deze wil ik aan iemand schenken.

Shokran.nl: “Je kent het misschien wel. Net een leuke kookvideo voorbij zien komen en je denkt dat moet ik ook proberen… Je koopt alle ingrediënten, zet alles netjes klaar en begint met het maken van de overheerlijke cupcakes. Je bent allang van het recept afgeweken en je bent eigenlijk maar wat aan het doen. Er ligt beslag op de grond, de keukenspullen zitten onder de chocolade. Het is gewoon een dikke chaos in de keuken…. oftewel RWINA FIL KOUZINA!!!

Maar het is het allemaal waard denk je in je hoofd. De geur die namelijk vrijkomt terwijl je de keuken aan het opruimen bent maakt alles weer goed en ja hoor de cupcakes zijn overheerlijk!

Dit pakket is samengesteld voor de echte bakkers die altijd zorgen voor chaos in de keuken maar uiteindelijk met heerlijke lekkernijen tevoorschijn komen!”

WAT VALT ER PRECIES TE WINNEN?
  1. Bedrukte schort (zwart) met de tekst: “Rwina Fil Kouzina”
  2. Cupcake houders (zilver & goud) 30 stuks van elke kleur
  3. Muffin pan van het bekende Amerikaanse merk ‘Wilton’
  4. Cupcake decoratiesetje met 4 spuitstukken en 8 spuitzakken + instructie boekje (engels) van het bekende Amerikaanse merk ‘Wilton’
  5. Garde
  6. Pannenlikker
  7. Handmixer van het merk “Tefal”.
  8. Koffiemok met de tekst “Qahwah”. Qahwah is het Arabische woordje voor Koffie.
  9. Theeglas met de tekst “Shaay”. Shaay is het Arabische woordje voor Thee.

 

WAT ZIJN DE VOORWAARDEN?
  1. Volg @shokran.nl op Instagram.

2. Vertel onder dit bericht in de reacties waarom jij dit pakketje graag zou willen winnen.

3. Abonneer gratis op mijn blog om meer kans te hebben om te winnen. (rechts op mijn Homepagina van www.keukenvansou.be)

 

HOE WORDT DE UITEINDELIJKE WINNAAR GELOOT?

Er wordt nagekeken of de winnaar aan de voorwaarden heeft voldaan. Nadien wordt de winnaar op een eerlijke manier uitgekozen.

TOT WANNEER KAN JE DEELNEMEN AAN DEZE WINACTIE?

Je kunt tot  a.s.  donderdag 1 november 2018 meedoen met de winactie en ik zal dan op vrijdag 2 november  a.s. de winnaar bekendmaken.

Veel succes lieve foodies!❤️

DisclaimerDeze winactie bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

 

 

 

81 reacties
11

You may also like

81 reacties

Soukaina 21 oktober 2018 - 08:02

Ik wil dit pakketje supergraag winnen voor mijn lieve tante. Haar gezondheid is niet zo goed, maar koken en bakken is echt haar passie. Om het koken/bakken leuker voor haar te maken zou dit het beste cadeau zijn! Superleuke winactie!

Reply
Soukaina Matoug 21 oktober 2018 - 10:57

Ik wil dit graag winnen voor mijn mama! Ze denkt alleen maar aan andere en maakt graag eten (veel te veel eten). Ze heeft een hart van goud en wil graag iets voor haar terug doen!

Reply
Lola 1 november 2018 - 10:33

Ik zou graag dit pakket winnen om een keer mijn vader te verassen want hij maakt altijd lekkere dingen

Reply
Fatima chkt 21 oktober 2018 - 08:07

Jouw recepten lukken mij altijd bij de eerste keer.
Daarom doe ik graag mee aan deze winactie.
😍

Reply
Mariam 21 oktober 2018 - 08:15

Ik zou dit pakketje graag willen winnen om nog meer rwina in de cousina te kunnen veroorzaken. Ik ben sinds kleins af aan in de keuken bezig met bakken &koken. I love it!

Reply
Sarita Janglie 21 oktober 2018 - 08:16

Ik doe ook graag mee! Ik ben dol op je recepten, alles lukt altijd goed omdat je het goed uitlegt en ze zijn heerlijk👌 Bedankt daarvoor!

Reply
Umm Qamarah 21 oktober 2018 - 08:18

Salaam mu ‘aleykoumm

Ik heb jou het eerste gevonden tijdens de ramadan. En heb mijn herrira van jou afgeleid. Ook sfenj heb ik gemaakt dankzij jou. Vriendinnen van me die dan kwamen eten vonden het heerlijk.
Ik zou het zooo graag willen winnen voor mijn mama en mij. Zodat we samen kunnen bakken en koekjes kunnen maken enzo. Koken doe ik namenlijk meestal door men mama. Je bent echt echt een voorbeeld voor me. En ik hoop dat ik de kans krijg om dit te winnen.

Zo niet hoop ik dat het cadeau uit gaat naar iemand die het echt waardeert. En iemand die er echt voorzichtig mee is.

Groetjjess 👅❤️

Reply
Yassmina 21 oktober 2018 - 08:19

Ik zou heel graag de winactie willen winnen, omdat ik zo veel van koken houdt en dat ook samen met mijn beste vriendin en wij maken ook heel vaak taarten en cupcakes, omdat dat natuurlijk het lekkerste is😋 De kookspullen die ik zou kunnen winnen zouden mij en mijn vriendin erg helpen en ook heel blij maken❤️

Reply
Soumia 21 oktober 2018 - 08:20

Ik wil graag mee doen mijn kook/ bakkunsten op een hoger level te brengen met deze leuken prijzen. Ik kwam namelijk aan met een cake die mijn moeder had gemaakt bij Mn schoonfamilie waarop mijn schoonvader vroeg kan jij zelf niet iets maken ? Ik keek verschrikt op en dacht.. eigenlijk heeft hij helemaal gelijk ik moet zelf beginnen met bakken en na 1 recept ban jou te volgen en gelukt was wil ik nu niet meer stoppen. Dat verhaal klopt echt na het maken van de kokos brownies zat mijn keuken helemaal onder de chocolade haha!

Reply
Hajar 21 oktober 2018 - 08:25

Ik ben bezig met de uitzet van mijn nieuwe keuken en deze spullen zijn onmisbaar 😍 jouw recepten zijn geweldig en lukken altijd, kan niet wachten tot de nieuwe keuken er staat en ik er direct in kan vliegen om nieuwe recepten uit te proberen. En met dit pakket komt het allemaal goed💪🏼

Reply
Ahlam Rayan 21 oktober 2018 - 08:32

Hoi hoi,

Ik zou dit pakketje graag voor mijn moeder willen winnen! Mijn moeder en ik waren nooit echt van het bakken, maar sinds wij jouw recepten hebben uitgeprobeerd ( en deze lukken) staan we iedere weekend samen in de keuken om iets te bakken! Met deze bakset kunnen wij met veel plezier nog meer recepten uitproberen. 😛😛😛

Reply
Siham 21 oktober 2018 - 08:50

Super leuke winactie!!xx Dit pakketje zou ik graag willen schenken aan mijn moeder omdat ik haar super graag wil verrassen en dit zou ze zeker niet zien aankomen!! 🙂 Ik ben al een lange tijd geabonneerd op je blog en heb er geen enkele seconde spijt van❤️ Doe zo verder met je passie voor koken zoals je al bezig bent want je zal ver komen in sha Allah!x

XOXO een trouwe volger

Reply
Dees 21 oktober 2018 - 08:56

Beste Soumia, wat leuk de 20k aangetikt bijna! Maar dat heb je toch echt zelf gedaan hoor, je hebt een leuke manier/smaak van koken rn wat waardeer ik! I mean: 2 soorten pasta samen is gewoon de bom. Ik doe graag mee met je winactie, Superleuk wat daar allemaal inzit !

Reply
Saida 21 oktober 2018 - 09:05

Salaam alaikoum lieve Sou,

Allereerst wil ik even kwijt dat dit zo een ontzettend leuke winactie is, echt een erg leuk initiatief! De reden dat ik graag zou willen winnen is, omdat ik naast het studeren alvast bezig ben met het koken en bakken voor als ik het ouderlijk huis verlaat! Dus eigenlijk maak ik voor nu vooral mijn ouders blij met al jouw baksels en gerechten, haha. En hoop In sha Allah in de toekomst iedereen ermee blink te maken, dus zowel mijn ouders als toekomstige en mijn schoonouders! Uiteraard heeft iedereen een bepaalde reden dat hij of zij zou moeten winnen en gun het daarom ook iedereen!

Liefs, Saida

Reply
Sam 21 oktober 2018 - 09:06

Ik volg je pas , maar o wat een heerlijke dingen maak je. Waarom ik dit zou willen winnen ? Om mijn mensen kring elke week wat lekkers te brengen bij de thee. Iets wat met liefde gemaakt is i.p.v. een pak te openen. Ik gun iedereen dit om te winnen. Zal je zeker blijven volgen en al je lekkers na maken. Ga zo door en je wordt groot inshallah. Xx

Reply
Fatima en Lina 21 oktober 2018 - 09:20

Salaam,Ik wil heel graag deze winactie winnen omdat mijn dochter van 13 helemaal geinspireerd is door koken dankzij jou recepten en blog hier. Ze probeert vaak recepten samen met mij van jou blog.

Groetjes
Mama en dochter

Reply
Houda 21 oktober 2018 - 09:32

Salam Sou. Ik volg je al een tijdje. De reden waarom ik dit pakket wil hebben. Is dat ik een grote fan van jou en jouw kookkunsten ben. Ik hou van koken en bakken en jij bent mijn inspiratie. Xx Houda

Reply
Amal 21 oktober 2018 - 09:45

Voor mijn oumi, oumi, oumi❤ Door de geuren van haar bakkunsten laat zij het al vanaf mijn kindertijd heerlijk ruiken in huis. Zij vindt het heerlijk om ons te verwennen met verrassende recepten. There is no place like @mama😍

Mabrouk met al jouw succes, en moge Allah alleen maar meer geven in sha Allah🎉

Reply
Daniëlle 21 oktober 2018 - 09:51

Voor mijn lieve (bekeerde) collega, die nu een Marokkaanse vriend heeft en Insha’Allah binnenkort zullen trouwen. Ze is dol op bakken en koken, dus hoe leuk zou dit voor haar uitzet zijn!

Reply
Abida 21 oktober 2018 - 10:33

Hey ik vind je blog echt super, en ik krijg altijd de grootste complimenten wanneer ik 1 van je recepten bereid. Ik zou dit paket heel graag willen winnen zodat ik zoals mijn moeder altijd zegt rwina kan maken in de kouzina. En dan kan ik het ook een lekker bevestigen met het schort. Groetjes x

Reply
Arzu 21 oktober 2018 - 10:57

Ik zou graag willen winnen omdat ik nooit iets win en de kat van mijn buren is ziek dus wil muffins maken om hem op te vrolijken. Ook ben ik transfinancieel, een rijke persoon gevangen in het lichaam van een arme waardoor al deze dingen niet zelf kan veroorloven.
Bedankt dat ik mag mee doen.

Reply
Hind Slegt 21 oktober 2018 - 11:12

As Salama Alaikoum lieve Soumia,

Wat tof dat je bijna ana de 20k volgers zit. Ik ben zo trots op jou!
Het winnen van dit pakket zou echt een dreun come true zijn. Ik maak vaak jouw recepten en mijn kinderen zijn er altijd dol op. En vooral omdat de winnaar op 2 November getrokken wordt zou het extra leuk zijn want dan is mijn oudste dochter jarig.

Reply
Yousra 21 oktober 2018 - 12:12

Ik doe graag mee voor mijn allerliefste
moeder❤ Ze verdient dit zo hard!
Ze zorgt voor 6 kinderen en ze heeft nooit de tijd of geld om haar zelf eens te trakteren en of te verwennen.
Ik als oudste dochter wil echt dat ze dit wint ze verdient dit zo hard na alles. Maar allahmdoulilah we mogen niet klagen. Bakken en koken is echt meer dan alleen een hoby voor mijn moeder.
Ze heeft ookal recepten van jou uitgeprobeerd allahmdoulilah.
Ik volg je ook al super lang op instagram.
Je hebt mashallah top recepten!!
Inshallah maak ik kans om te winnen❤
Dit zou zoveel voor haar betekenen!
Dit is dan ook de first time dat ik iets zou winnen.
Ghair inshallah
Soumia bedankt voor je winactie en mabrouk 20k! Je verdient meer zelfs

Reply
T. Ay 21 oktober 2018 - 13:51

Leuke winactie, ik zou graag willen winnen omdat ik vaker in de keuken wil staan om natuurlijk vaker te bakken en om meer dingen te leren. ❤️

Reply
Faiza 21 oktober 2018 - 14:12

Ik zou heel graag de win actie willen winnen, omdat ik zo veel van bakken en koken hou. En hoop dat ik het mag winnen 🤞🏾

Reply
Faiza 21 oktober 2018 - 14:13

Ik zou heel graag de win actie willen winnen, omdat ik zo veel van bakken en koken hou.

Reply
ByDaani 21 oktober 2018 - 14:56

Waarom ik wil winnen? Dit is gewoon een te gave Winactie om aan me neus voorbij te laten gaan. Let’s Make dou’a 😜❤️

Reply
Khamissa 21 oktober 2018 - 16:23

Ik doe nooit mee aan een winactie omdat ik weet dat ik het toch nooit zal halen.
Maar voor deze winactie wil ik mijn kans wagen!
Sinds ik thuis zit zonder werk had ik een hobby nodig (naast werk zoeken)
Ik hou er van om te bakken en koken en experimenteer graag. Dus die short”rwina fi koezina” is gwn op mijn buik geschreven haha..
Mezelf is verwennen daarom wil ik dit pakketje winnen.
Zodat ik nog meer lekkers kan toveren voor mijn ouders en zussen/broers.
Wens iedereen heeeeel veel succes!

Reply
Khamissa 21 oktober 2018 - 16:24

Ik doe nooit mee aan een winactie omdat ik weet dat ik het toch nooit zal halen.
Maar voor deze winactie wil ik mijn kans wagen!
Sinds ik thuis zit zonder werk had ik een hobby nodig (naast werk zoeken)
Ik hou er van om te bakken en koken en experimenteer graag. Dus die short”rwina fi koezina” is gwn op mijn buik geschreven haha..
Mezelf is verwennen daarom wil ik dit pakketje winnen.
Zodat ik nog meer lekkers kan toveren voor mijn ouders en zussen/broers.
Wens iedereen heeeeel veel succes!

Reply
Yasmine 21 oktober 2018 - 17:49

Ik zou dit héél graag winnen omdat ik naast mijn werk en studies vaak in de keuken sta en al jaren je recepten uitprobeer. Ik heb onlangs ook een insta aangemaakt: yasmine.homemade om dit te delen. Vroeger was ik heel onzeker over mijn kookkunsten maar heb onder familiale druk toch een insta aangemaakt. Verder zou het een leuk extraatje/ motivatie voor me zijn.
**en trouwens; wij noemen rfissa ‘rwina fel kouzina’ omdat letterlijk heel je keuken overhoop ligt als je dit maakt. Weet niet of meer mensen dit gerecht zo noemen hahah
xx

Reply
Ilham 21 oktober 2018 - 17:50

Aller eerst wil ik jou vertellen dat je echt super lekkere recepten hebt en dat je mij altijd helpt via dm als ik vragen heb of als ik ergens niet uit kom je bent een lieve schat.

Ik zou dit graag willen winnen omdat ik er van hou om te koken en voornamelijk te bakken.
Mijn moeder wordt knetter gek van me als ze de keuken inkomt en rwina aan treft hhhh. INCL bloemmeel op de grond en eieren hahahaha.
Maarrr
Ook zou ik het leuk vinden om dit te winnen zodat ik wat dingetjes op mijn uitzetlijstje kan wegvinken.
In shaa Allaah maak ik kans en zo niet : ik gun iemand anders ook wat ik mij zelf gun.

Xxxx

Reply
Ladnajmmu 21 oktober 2018 - 18:10

Assalamu alaykum lieverd, aller eerst wil ik je zeggen dat je een topper bent met lekkere recepten. Je helpt me altijd als ik er zelf even niet uit kom en reageert altijd op mijn dm’s.
Mmmmhhh ik kan niet wachten om een van je lekkere taarten te maken en cupcakes 😍.

Vandaar doe ik mee aan de winactie omdat ik een kookmuts ben. Mijn moeder wordt gek van me zodra ze de keuken binnen stapt. Want ja ja ze treft alleen maar rwina fil koezina aan bahaha.
Bloemmeel op de grond, kapot gevallen eieren en ga zo maar door!
Ook zou ik een aantal dingen van mijn bucketlist willen afschrapen en dat is mogelijk als ik deze winactie zou winnen in shaa Allaah.

Ik gun iedereen wat ik mij zelf gun ❤

Reply
Umm Rayaan 21 oktober 2018 - 18:39

Gefeliciteerd Sou! 20k is je gegund meid! Ik doe graag mee omdat ik graag mag koken en bakken en daar zou dit pakket mij goed bij kunnen helpen! Groetjes Mariam

Reply
Fati 21 oktober 2018 - 18:51

Hey,
Ik ben echt een fan van je lekkere recepten.
Ik wil graag dit pakket winnen, omdat na men druk leven, werk- gezin- koken. Graag tijd door breng met men dochtertjes 6 en 4 😍 in keuken met bakken en dan ziet de keuken eruit alsof er een bloembom is ontploft. De jongste is verzot op cupcakes. We maken ook met veel cupcakes met verschillende topping. inchAllah Win for my girls.

Reply
Stephanie 21 oktober 2018 - 18:58

Ik zou het pakket voor mijn collega willen winnen. Zij is een bekeerde moslima en is net verhuisd. Dit pakket zou den leuk cadeau zijn, vooral omdat we altijd over eten en bakken en koken hebben samen. Je gerechten zijn goed te volgen en zit passie in.

Reply
Fatima 21 oktober 2018 - 20:25

Salam ik hoop dat alles goed gaat met jou. Ik wil graag deze winactie winnen omdat ik dit voor mijn kleine zusje wil geven. Zij wil altijd heel graag bakken en met dit kan ik haar nog meer stimuleren en heeft ze haar eigen benodigdheden zodat ze al met de basis kan beginnen. Groetjes Fatima

Reply
jasmina 21 oktober 2018 - 20:40

ik zou graag pakket 4 willen want ik maak heel veel toetjes maar dan ik die spullen niet om cupcakes te maken dus ik zo graag die spullen willen hebben

Reply
Asma 21 oktober 2018 - 21:56

Salam ik doe mee voor men zusje, ze heeft het de niet laatste wat moeilijk en het enige wat haar zowat goed laat voelen is koken en bakken. Waag mijn kans met deze winactie en hoop op de best. Veel geluk iedereen

Reply
Asma 21 oktober 2018 - 22:01

Salam ik doe mee voor men zusje. Waag mijn kans met deze winactie en hoop op de best. Veel geluk iedereen

Reply
Malika bibi 21 oktober 2018 - 23:11

Omdat ik hou van bakken … en jou recepten zijn altijd top!!!

Reply
Naima Abt 22 oktober 2018 - 07:27

Super actie!! Ik doe mee.
Waarom? Ik bak heel graag en met het juiste materiaal en recepten van sou zal het superdelux zijn!!😘😘

Reply
Sam 22 oktober 2018 - 08:10

Hup naar de 50k. Goeie recepten die meestal wel lukken. Ik ben echt geen keukenprinses maar nu ik kindjes heb probeer ik wat meer dan een Tagine of spaghettie🙈. Ik doe mee met de winactie dan kan ik misschien wat bakken voor de Kids want dat doe ik zeker te weinig tot nooit😂😂

Reply
Chaima 22 oktober 2018 - 12:22

Ik doe mee met de winactie omdat ik van koken en bakken hou en ik binnenkort in sha Allah trouw en dit pakketje en begin van mijn bak collectie kan zijn

Reply
JustIkram.al 22 oktober 2018 - 13:12

Ik zou deze pakket graag cadeau willen doen voor mn moeder omdat ze graag bakt en omdat ik veel van haar houd !!

Reply
Zahia 22 oktober 2018 - 17:27

Ik doe mee bij de leuke winactie. Ik hou van koken en vooral bakken en nieuwe recpete uitproberen

Reply
Salwa 22 oktober 2018 - 17:55

Ik wil heel graag winnen, omdat ik houd van koken en bakken! De recepten van keukenvansou inspireren mij enorm! Wat ik zo fijn vind zijn de duidelijke instructievideo’s!!❤

Reply
Rachida T. 22 oktober 2018 - 18:26

Ik doe graag mee voor mijn (stief)dochter van 7. Ieder weekend bakken we samen wat lekkers voor papa en trots dat ze dan op het resultaat is. Nu ik zwanger ben van mijn eerste is dit een perfect kado voor mijn (stief)dochtertje, zodat ze als trotse grote zus zelf aan de slag kan. (Met een beetje hulp van papa)

Reply
Samia 22 oktober 2018 - 19:07

Salaam oe 3alaykoem,
Ik doe ook maar al te graag mee zoals de rest. Voor de moment ga ik door een drukke periode heen met alle ups en downs.(zieke naasten, werk, etc) maar al hamdoulillahi 3ala kouli haal. Door deze drukte is het soms moeilijk om nog in de keuken terwijl koken en bakken een passie is voor mij kom ik er niet altijd toe. Met al deze leuke spulletkes die er te winnen vallen , hiom ik min weg tot deze passie terug te vinden.

Reply
Samia 22 oktober 2018 - 19:10

Hoop ik de weg tot deze passie terug te vinden(verbetering tekstje hierboven)

Wa salaam oe 3alaykoem

Reply
Firdaouss 22 oktober 2018 - 20:10

Salamoualaykom liefste Sou,

Door jou ben ik begonnen met koken. Ik kon letterlijk niets, zelfs een spiegeleitje mislukte.🤭 Toen ik jou op instagram vond, was het een eye opener ! Ik vond eindelijk iemand die multiculturele gerechten klaar maakte en incl marokkaanse gerechten. Dat maakte mij super blij, en bracht me hoop dat ik eindelijk kon leren koken. Mijn vader is super trots op mij, omdat er veel marokkaanse gerechten lukken. Dit gebeurde allemaal vorigjaar. Aangezien ik een student ben, en niet vaak tijd heb om te koken, vond ik jouw recepten super handig. Nadien heb ik ook heel wat dessertten uitgeprobeerd. De cake’s lukken mij. Ik heb zelfs voor de feest van mijn zus, heel wat cakes klaar gemaakt!!

Hierbij zou ik dolgraag het pakketje willen winnen. Ik hou meer en meer van koken, dankzij jou. Het liefst maak ik desserten, en zouden deze spullEn zeer handig zijn.

Ik wil jou nog eens bedanken voor alle moeite die jij in ons steekt, en het telkens stap voor stap uitlegt voor de « dummies » onder ons! Hopelijk win ik de actie!

Groetjes,
Firdaouss ❤️

Reply
Berna 22 oktober 2018 - 20:30

Megaleuke winactie, ik doe heel graag mee! Ik heb nog heeel veel te leren op het gebied van koken en bakken dus dit pakket is geweldig!!!

Reply
Ess 23 oktober 2018 - 07:58

Ik doe ook graag mee voor mijn moeder die elke dag thuis zit om voor ons lekker te koken zodat we ons leven kunnen leiden. Ze staat altijd voor de ander klaar en moet altijd eten maken als er iemand is. Mijn moeder is een voorbeeld voor velen, haar deur staat altijd open voor een ander om er samen een leuk eetfestijn van te kunnen maken.

Reply
Anouk 23 oktober 2018 - 12:47

Nog meer motivatie om de Arabische keuken te blijven ontdekken! ❤️

Reply
Soma 23 oktober 2018 - 16:04

Ik doe heel graag mee aan, omdat ik heb leren koken door YouTube. Ik had nog nooit gekookt voor ik ging trouwen en woon ver weg van mijn mama. Mijn moeder heeft ook een heerlijke manier van koken, zoals vele mama’s doen, en dat is zonder maatbeker!

Wat ik leuk vind aan jou page is dat jouw recepten altijd lukken! Het is nooit een pinterest fail and ik vind Heerlijk dat jij me hebt voorgesteld aan o.a. de Marrokaanse keuken.

Ik zou het heerlijk vinden om te winnen omdat ik helaas in December moet verhuizen naar een kleinere huis, maar toch leuk wil maken met die leuke winactie van Jou en het huis echt thuis maken.

Reply
Sarah 23 oktober 2018 - 18:27

Ik doe graag mee met de winactie. Ik wil dit schenken aan mijn zus die binnenkort gaat trouwen. Zelf vind ik dit het IDEALE kado om een goede start te maken in de keuken! Op deze manier hoop ik haar blij te maken met dit geschenk als teken van een nieuw begin in haar nieuwe keuken. 💚

Reply
Meryama 23 oktober 2018 - 18:36

Salam wa3alaykom Soumia, ik volg je al heel lang via insta! Ma cha Allah ❤️ je hebt echt leuke recepten, en ben blij dat je de 20k hebt gehaald! Waarom ik eigenlijk dit pakketje wil winnen is omdat ik me al volledig inbeeld hoe ik dan zit te bakken met die schort! Geeft net wat extra motivatie en natuurlijk geen lekkere gebakjes zonder rwina f hadik lkozina haha 😂!

Reply
Aasiyah 23 oktober 2018 - 22:33

Leuke winactie! Ik doe graag mee, waarom? Gewoon voor de lol en omdat het natuurlijk leuk is, ook leuk om als cadeau weg te geven!
Volg Shokran.nl btw al een tijdje via facebook & insta en zijn ook toppertjes maa shaa Allah.

Reply
Umm Ibrahim 25 oktober 2018 - 06:29

Salaam alaikum! Ik heb veel recepten van je uitgeprobeerd laatst nog de spinazie roomsaus kip met pasta, lekker! In iedergeval wou je bedanken voor het delen van je recepten!

Ik zou graag willen winnen, omdat ik naar marokko verhuis met mijn gezin a.s. 6 novemeber al! Zou dus echt fijn zijn als ik daar mijn keuken kan vullen met deze winpakket! Heb zelf twee linkerhanden, maar alhamdulilah zoals je zei ups en downs AlHamdoulillaah bestaat internet haha

Reply
Umm Ibrahim 25 oktober 2018 - 06:33

Ohja en ik ben geabonneerd en op instagram ben ik @ummiibrahiim

Reply
Fadoua 27 oktober 2018 - 05:50

Hey Soumia,

Dolgraag zou ik dit pakket willen winnen voor mijn moeder, die nu in een hele moeilijke periode met veel ziekenhuisbezoeken zit :(. Mijn moeder en ik zijn dol op koken, maar voornamelijk bakken. Helaas doet ze nog alles met een garde, omdat we t niet zo breed heben en een handmixer kunnen aanschaffen. Als we wat lekkers van jouw site hebben gebakken, neemt mijn moeder een bakje koffie en ik een kopje thee. Als we winnen dan krijgt mijn moeder het kopje met Qahwah (aangezien zij zo gek is op koffie) en de kopje met Shay is dan voor mij, aangezien ik alleen thee lust haha.
Hoop dat ik win, dan kan ik mijn moeder weer eens blij maken en een glimlach op haar gezicht toveren.

Reply
Soumia 2 november 2018 - 17:07

Hi Fadoua!

Gefeliciteerd!! Jij bent de winnares van deze winactie. Via mijn insta LIVE op Instagram zie je dat jij bent uitgekozen. Zou je mij een berichtje kunnen sturen naar info@keukenvansou.be met daarin je “Instagram gebruikersnaam” + je volledige naam en adres.

Liefs
Soumia

Reply
Soumia 6 november 2018 - 14:13

Hi Fadoua,

Ik heb helaas niets meer van jou vernomen. Ik heb ook rechtstreeks een mail gestuurd naar jouw e-mailadres maar helaas krijg ik geen reactie hierop. Ik wacht nog even af tot vrijdag voor jouw reactie en dan dien ik jammer genoeg een ander winnaar te moeten kiezen.

Liefs,
Soumia

Reply
Umm saalih 27 oktober 2018 - 07:40

Heb ik vlug een recept nodig? Ga ik gwn naar keukenvansou.be hahah hoef er zelfs niet over na te denken. Allaahoemma baarik, je recepten zijn zo duidelijk en altijd lekkerrrr… ik doe mee om dit geschenkje voor mami te winnen. Lijkt me een origineel cadeau om haar er mee blij te maken.

Knuff
Umm Saalih

Reply
Oum Tesniem 27 oktober 2018 - 09:44

Ik zou dit pakketje heel graag willen winnen omdat ik niet zo lang geleden verhuisd ben en deze dingen nog allemaal niet in mijn keukentje heb liggen.
En aan gezien ik nog niet veel bak kan ik er eventueel verandering in brengen.

Reply
jasmina 27 oktober 2018 - 13:31

ik zou graag deze pakketje willen winnen want ik ben super fan van jullie 🎉en ik hou echt super veel van koken

Reply
Merna 27 oktober 2018 - 17:57

Gefeliciteerd met de 20k volgers! Super leuke winactie en deze win ik graaaag! 😍 Over een paar maanden ga ik trouwen en zou zo graag dit willen hebben om lekker gebakjes en muffins te maken voor mijn aanstaande man en familie en vrienden! 🤗

Reply
Zoumi 27 oktober 2018 - 19:38

Ik zou graag dit pakketje willen winnen omdat ik zoveel recepten wil graag wil uitproberen maar omdat ik de spullen er niet voor heb en het ook niet kan aanschaffen kan nooit proberen dus hopelijk win ik dit pakketje

Reply
Amira 30 oktober 2018 - 19:28

‘Altijd wou ze bakker worden
Hete oven, grote borden
Ze was kleuter toen ze wist
Ik word keukenspecialist

Allemaal leuke receptjes
Van hazelnoot cake tot aan koekjes
Op de site van onze Sou
Staat allemaal hoe!

Ik zou toch graag net als zij worden
Uren bakken en frituren

Ik hoop dat ik de wijnactie win ♥️

Reply
Meryem 30 oktober 2018 - 22:20

Ik wil dit supergraag winnen, ik trouw binnenkort en ons nieuw appartementje staat nog leeg, dus dit alles zou nog goed van pas komen. ❤❤

Reply
Ikram 31 oktober 2018 - 07:29

Salaam alaikoum,

Ik wil graag winnen voor me zus, die inshallah binnen komt gaat trouwen, ze heeft een aantal moeilijke jaren door haar ziekte, chemo. Maar hamdouliliah is alles goed gekomen. om het haar te vermakkelijke wil ik haar dit geven omdat weer blij te maken zodat ze dit mee kan nemen naar haar nieuwe huis.
Moge allah je belonen, en iedereen die ziek is genezen. Ameen ♥️ Gun het iedereen om te winnen. 💋

Aboneren Done ✅

Reply
Gizemnur 1 november 2018 - 10:23

Assalamu alaikum, ik zou graag willen winnen om zo mijn kookkunsten te kunnen verbeteren en uitbreiden. Heb nog bepaalde dingen niet..iedereen krijgt een lach op hun gezicht van lekker eten, waarom niet kans maken om dit te winnen en mensen met meer eten gelukkig maken ♥️🎀 en ik hou ervan om dingen uit te proberen en te maken in de keuken #LoveBaking

Reply
Tuba 1 november 2018 - 11:09

Ik zou graag deze winactie willen winnen, omdat ik nog veel moet leren om te kunnen bakken en koken. En ik vind het superleuk om mee te doen.

Reply
Soumia 1 november 2018 - 11:25

Assalaamoe allaaykoem,

Ik heb lang nagedacht over wat ik wilde opschrijven, maar waar het op neer komt is: ik ben ontzettend gek op bakken en nieuwe dingen uit proberen. Helaas heb ik er vanwege tijdsgebrek niet meer zo vaak tijd voor. Tot ongenoegen van mn man, want die kan in zijn eentje een hele taart op haha. In februari gaan we verhuizen naar ons nieuwe huis en dit pakketje zou het helemaal compleet maken. Alles wat ik nu nog niet heb kan ik daarmee compleet maken en afsluiten met een kopje chay voor mij en een kopje qahwa voor hem. Veel succes aan de andere dames!

Reply
Zahra.Means.Flower 1 november 2018 - 11:37

Ik wil graag winnen omdat ik al van plan was met mijn kleine te beginnen met bakken aangezien ik bijna nooit bak terwijl het inderdaad wel Superleuk en lekker kan zijn! Dan komt deze bakgear zeker van toepassing!

Reply
Koautar 1 november 2018 - 11:39

Salam aleikoum. Ik wil graag deze giveaway winnen voor mijn zusje. Zij is iemand die altijd op jou blog is om recepten te lezen en dessertjes te maken. Ik zou haar dit graag cadeau doen zodat ze meer bakspullen heeft en nog meer lekkers kan bakken Insha Allah. Ik vind je recepten duidelijk en lekker.

Reply
Fatimazahra 1 november 2018 - 12:45

Salam natmana tfahmini makana3rafch naktab b Nederlands hit yalah kif jit man lmaghrib mazal kanat3alam logha o kont mtab3ak f insta hadi chhal odima kanchof recipes dyalak bghit narba7 hit kaya3jabni nsaayab l cakes w 7it yalah ki dart l3ars ma3andich l9wam dyalhom f dar .

Reply
Yvet 1 november 2018 - 13:08

Wat een mooi pakket. Ik woon sindskort op mezelf Maar merk gewoon dat ik voor het bakken nog bepaalde dingen mis….Niet handig! Dus dit pakket zou goed van pas komen, kan ik nog meer bakken.

Reply
Meryem 1 november 2018 - 13:23

Ik wil graag winnen aangezien ik gek ben op bakken en koken en me gwn kan uiten in de keuken. Als ik win, win ik voor 2 personen voor mijn mamatje en ik !

Reply
Meryem 1 november 2018 - 13:32

Op insta ben ik: meryem._bt

Reply
Beyza 1 november 2018 - 16:04

Hoii,
Ik zou graag willen winnen omdat ik binnenkort InShaaAllah in het huwelijksbootje zal stappen. We hebben pas geleden een huis gekregen elhamdoulillah. Het zou mij leuk lijken om alvast mijn huis te vullen met handige spullen vooral voor de keuken.
Ik ben geabonneerd en volg zowel jouw instagram als die van Shokran.nl onder de instanaam: Te.Beyza ♥️

Reply
Merve 2 november 2018 - 01:39

Ik zou deze actie heel graag willen winnen voor mijn uitzet 😊😍

Reply

Laat een reactie achter