Wanneer de cake gebakken is, haal je deze uit de oven. Verwijder deze NIET van de cakevorm.
Druk de cake zachtjes plat met een keukenpapier of schone theedoek wanneer deze nog warm is. Dit zorgt ervoor dat je cake niet bol zal staan.
Laat de cake volledig afkoelen.
Verdeel vervolgens de cheesecake vulling over de cake. Zorg dat je deze gelijk verdeelt over de gehele cake en dus een gelijke laag krijgt van de cheesecake.
Als laatste verdeel je de kersenvlaai over de cake. Verspreid deze gelijk over de cake.
Verwijder nog steeds de cake NIET uit de bakvorm.
Dek de cake af en plaats deze minimum voor 6u in de koeling. Ik raad je aan om het een nacht in de koeling te behouden. Hoe langer in de koeling, hoe beter de cheesecake opstijft en hoe lekkerder het geheel zal smaken!
Wanneer je de cake uit de vorm verwijderd, ga je eerst voorzichtig met een mes langs de zijkanten om de cake los te maken. Ik raad je aan om een bakvorm te gebruiken met een open klep, dit maakt het gemakkelijk om de cake uit de vorm te halen.
Maak gebruik van een scherpe mes bij het snijden van de cake.
Serveer en geniet!