Hak de pure chocolade met behulp van een mes grof in stukjes, plaats ze in een ruime en zet ze even opzij.
Giet de slagroom in een kleine pan en plaats deze op een laag vuurtje. Zodra de slagroom begint te pruttelen, zet je het vuur uit.
Giet de warme slagroom over de chocolade die je in de kom hebt geplaatst. Zorg dat je de stukjes chocolade ingedompeld zijn in de slagroom. Laat het nu voor 3 à 5min staan.
Meng nu alles samen en blijf roeren totdat de chocolade helemaal is opgenomen in de slagroom.
Giet de gesmolten chocolade in een maatbeker zodat je het straks gemakkelijk kan genieten op de bovenkant van de toetjes. Mocht je geen maatbeker hebben, kan je ook een lepel gebruiken hiervoor.
Haal de toetjes uit de koelkast en giet in elke glas een laagje van de chocolade ganache. Verspreid deze mooi door je glas lichtjes te schudden totdat je een gelijke laag krijgt.
Dek de glazen weer af met plastiek folie en plaats de toetjes voor 15min in de koelkast zodat de chocolade ganache wat steviger wordt.
Wanneer je de toetjes wilt serveren, plaats je in het midden 1 oreo koekje. Mocht je dit eerder doen, dan worden de koekjes zacht dus laat deze stap als laatste wanneer je pas de toetjes serveert.
Serveer en geniet!