Verhit een pan en giet een beetje zonnebloemolie.
Voeg de paprika en wortel toe. Bak deze voor een aantal minuten totdat ze zachter worden.
Voeg daarna de blokjes kip hieraan toe.
Kruid de kip met de cajun en peper, bak deze gaar.
Voeg de zure room en koriander toe. Roer alles mooi samen en laat het voor 2min bakken.
Plaats de kip vulling in een kom en laat even afkoelen.
Smeer een koekenpan in met een beetje zonnebloemolie.
Plaats een wrap in de pan op een laag vuurtje en verdeel er een handje vol geraspte kaas over.
Plaats dan het kip mengsel over de gehele wrap. Wees zeker niet zuinig met de vulling.
Bestrooi er nogmaals geraspte kaas over. De kaas wordt als lijm gebruikt om de quesadilla bij elkaar te houden.
Plaats vervolgens een wrap boven het mengsel. Druk deze zachtjes aan met je handen of een spatel.
Bak 3 minuutjes op een laag vuurtje en draai hem dan voorzichtig om met behulp van een deksel of een bord. (zie video)
Bak nog 2 à 3 min aan de andere zijde tot de quesadilla mooi goudbruin is.
Snijd de quesadilla in punten en serveer met jouw lievelingssausje.
Bestrooi eventueel met wat koriander.