Vet je werkplek in met een beetje zonnebloemolie.
Plaats een deegballetje op je je werkplek en giet ongeveer één theelepel zonnebloemolie op een deegbal.
Maak met je handen het deeg dun om een cirkel te en vorm een hier een cirkel van.
Verspreid met je handen de zachte Flora Plant roomboter over het deeg en strooi er een beetje fijne griesmeel overheen. De plantaardige roomboter zorgt ervoor dat de msemen lekker zacht wordt.
Plaats een kleine hoeveelheid vulling in het midden van het afgevlakte deeg en verspreid de vulling met je handen over het deeg.
Vouw de msemen horizontaal naar binnen toe en plooi dan de zijkanten naar binnen toe.
Nu heb je een mooi vierkantig deeg gevormd. Plaats deze opzij en werk zo de resterende deeg balletjes af.
Wanneer je alle msemen hebt gevormd, ga je ze 1 voor 1 een zachtjes plat drukken. Zorg dat je ze nog in een vierkantige vorm kunt behouden.
Verhit een koekenpan en besprenkel deze met een beetje zonnebloemolie.
Plaats de gevulde msemen in de pan en bak deze aan beiden kanten goudbruin op een laag vuurtje.
Serveer met een glaasje Marokkaanse muntthee en geniet!