Smelt de witte chocolade met 1 eetlepel zonnebloemolie in een steelpan.
Giet de gesmolten witte chocolade over de gehele cake totdat je de bovenste laag niet meer ziet.
Smelt vervolgens de melkchocolade samen met 1 eetlepel zonnebloemolie in een steelpan.
Plaats deze in een boterhamzakje of spuitzakje en knip er met een schaar een klein puntje vanaf.
Spuit dan horizontale lijnen op de witte chocolade.
Ga er dan met een satéprikker over om een marmer effect te creëren (zie video voor instructies).
De cake haal je nog steeds NIET uit de cakevorm!
Plaats de cake met de vorm in de koelkast voor minimum 4 uur of totdat de chocolade laag verhard is.
Wanneer je de cake uit de vorm haalt, ga je eerst voorzichtig met een mes langs de zijkanten om de cake los te maken. Ik raad je aan om een cakevorm te gebruiken met een open klep, dit maakt het gemakkelijk om de cake uit de vorm te halen. (zie cakevorm die ik gebruik in de video).
Maak gebruik van een scherpe mes bij het snijden van de cake.
Serveer en geniet!