In een grote kom plaats je de roomkaas, zure room, suiker en vanillesuiker. Mix deze samen met een handmixer.
Giet vervolgens de slagroom toe en blijf mixen totdat je een ietsjes steviger beslag krijgt.
Voeg vervolgens de ei één voor één toe en mix deze op een lage stand met je handmixer. Je kan hiervoor ook een garde gebruiken.
Meng alles met een spatel zodat alle ingrediënten opgenomen zijn.
Giet het beslag in de bakvorm en verdeel deze gelijk met een spatel. Ik heb een bakvorm van 24 cm gebruikt.
Het beslag is niet stevig, dit is helemaal oké!
Plaats de cheesecake in een voorverwarmde oven op 175° voor 45min ongeveer. De baktijd kan verschillen per oven.
Wanneer de cheesecake gebakken is, is deze nog NIET stevig.
Laat de cheesecake (in de bakvorm) voor 1 uur afkoelen op kamertemperatuur.
Dek de cheesecake af met een plastiek folie en plaats vervolgens de cheesecake in de koeling voor minimum 6u (haal de cheesecake NIET uit de bakvorm).
Ik raad je aan om ze een nachtje in de koeling te laten. Hoe langer in de koeling, hoe beter ze zullen smaken!