Verwarm de oven voor op 180°.
Vet je bakvorm goed in met wat boter. Voeg dan een lepel bloem toe en tik zachtjes tegen de vorm aan tot de bloem in een gelijke laag over je bakvorm verdeeld is. Schud daarna de resterende bloem van je bakvorm weg.
Zeef de bloem, bakpoeder en zout in een ruime kom. Meng alles goed samen met een spatel.
Klop de boter samen met de suiker en vanillesuiker in een andere kom. Zorg ervoor dat de boter zacht is, zo kan je het makkelijk mixen en zal het niet verkruimelen.
Mix het geheel voor ongeveer 5min op een middelhoge stand van je handmixer. Je zult merken dat het een lichtgele massa en heel fluffy wordt.
Voeg vervolgens de eieren één voor één toe. Na het toevoegen van elk ei, wissel je het af met 1 eetlepel van het bloemmengsel. Dus eerst voeg je het ei toe, daarna 1 eetlepel bloem. Je mixt het kort samen met een handmixer en dan voeg je weer het ei toe, daarna 1 eetlepel bloem. Dit blijf je doen totdat je alle eieren hebt toegevoegd. Het resterende bloem mag je daarna in één keer toevoegen.
Meng alles samen met behulp van een spatel. Zo worden alle ingrediënten goed opgenomen.
Als laatste voeg je de melk toe en mix je het weer even kort samen.