Strooi een beetje bloem op je werkplek en plaats de deeg hierop.
Vorm het deeg tot een lange staaf en snijd het in gelijke stukken.
Vorm van elk stuk een balletje en plaats deze opzij. Doe dit voor alle stukken die je gesneden hebt.
Neem 1 balletje deeg en rol deze uit met behulp van een deegroller. Je kan ook je handen gebruiken hiervoor.
Rol het uit tot een rechthoek. Zorg dat je het niet te dik uitrolt maar ook niet super dun (zie stappenfoto’s).
Verhit een grote pan met een klein beetje zonnebloemolie.
Plaats het deeg die je hebt uitgerold hierop en laat deze op een zacht vuurtje op beiden zijden bakken. Je ziet dat het belletjes begin te vormen en mooi goudbruin zal worden.
Werk zo de resterende deegballetjes af.
Dek telkens de naan af na het bakken met een theedoek.
Je kan op dit moment de naan insmeren met gesmolten boter en serveren met een warm gerecht (curry’s etc.) Mocht je hier een heerlijke pizza van willen maken, dan mag je naar de volgende stap hieronder gaan (topping van de naan).