Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Verhit ondertussen een ruime pan met de olijfolie en boter.
Plaats hierin de blokjes kipfilet en voeg hieraan de bloem. Meng alles goed samen totdat de blokjes kip helemaal bedekt zijn met de bloem.
Bak de kip op een middelhoog vuurtje totdat ze goudbruin worden aan beiden kanten.
Breng op smaak met zout en peper.
Voeg daarna de ui, knoflook, champignons en dijonmosterd toe. Meng alles goed samen en bak het geheel op een laag vuurtje totdat de ui glazig wordt.
Voeg de kerriepoeder en chilipoeder toe. Meng alles weer goed samen.
Giet daarna de room bij en laat deze voor 2 Ć 3min meekoken.
Voeg de spinazie toe en laat deze inkoken voor 3min. Je ziet dat de spinazie al snel kleiner wordt.
Voeg vervolgens de geraspte Parmezaanse kaas toe en meng alles goed samen.
Plaats ondertussen de tagliatelle in een vergiet en voeg deze toe aan de saus. Laat het even kort meekoken zodat de pasta de saus goed opneemt.
Werk af met een beetje fijngehakte koriander en extra Parmezaanse kaas.
Serveer en geniet!