Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Verhit ondertussen een ruime pan met olijfolie en een beetje boter.
Plaats hierin de blokjes kipfilet en voeg alle kruiden en de maizena hieraan toe. Meng alles goed samen totdat de blokjes kip helemaal bedekt zijn met de kruiden.
Bak de kip op een middelhoog vuurtje totdat ze goudbruin worden aan beiden kanten.
Breng op smaak met zout en peper.
Voeg daarna de ui, knoflook en paprika toe. Giet er een beetje olie bij en meng alles goed samen, bak deze op een laag vuurtje totdat de ui glazig wordt.
Voeg daarna de tomaten in blokjes hieraan toe en meng alles goed samen.
Vervolgens voeg je het water toe en verkruimel je het bouillonblokje erbij. Meng alles goed samen en laat het kort inkoken of totdat de saus een beetje ingedikt is.
Giet erna de room bij en laat deze voor 2 Ć 3min meekoken.
Plaats de penne pasta in een vergiet en voeg deze toe aan de saus. Laat het even kort meekoken zodat de pasta de saus goed opneemt.
Werk af met een beetje fijngehakte koriander.
Serveer en geniet!