Verhit de zonnebloemolie in een ruime pan.
Voeg de blokjes kipfilet toe aan de pan.
Vervolgens voeg je de curry poeder, de fijngehakte knoflook en gember toe aan de kipfilet. Meng alles goed samen en laat het bakken voor 5 à 8min.
Giet vervolgens de kokosmelk hieraan toe, meng het goed met de kip en laat deze voor 5 à 8min inkoken.
Voeg daarna de currypasta toe en roer deze goed samen in de saus.
Meng in een kleine kom de maizena samen met het water totdat je een papje verkrijgt.
Giet deze in de saus en roer alles mooi samen.
Laat het nog voor een aantal minuten koken en werk het af met verse koriander of peterselie en een beetje limoensap.
Serveer de kokoscurry samen met rijst en eventueel “naan” brood.
Je kan de rijst met curry serveren in een bord of in een kokosnoot. Het ziet er leuk uit en je kan ook nog eens genieten van verse kokos.
Eet smakelijk en geniet!