Verwarm de oven voor op 180°.
Giet een dun laagje béchamelsaus op de bodem van de ovenschotel. Leg daarop een eerste laag van de droge lasagnevellen. Schik ze langs elkaar, maar let erop dat de vellen elkaar niet te veel overlappen. Zo vermijd je te dikke lagen pastadeeg.
Schep er vervolgens de eerste laag tomatensaus met gehakt bovenop en strijk ze gelijk uit over het hele oppervlak van de schotel.
Giet erboven een laagje bechamelsaus en bedek het hele oppervlak met de geraspte kaas.
Schik erna een tweede laag van de lasagnevellen. Vervolgens tomatensaus met gehakt, béchamelsaus, geraspte kaas en lasagnevellen, afwisselend. Bouw de lasagne verder op tot de ovenschaal net niet gevuld is. Zorg ervoor dat bovenaan een laagje van de tomatensaus met gehakt en bechamelsaus ligt.
Strooi als laatste de rest van de geraspte kaas er overheen.
Bak de lasagne afgedekt met aluminiumfolie voor gedurende 30 minuten in een oven van 180°.
Na 30min haal je de folie eraf en grill je de bovenkant voor ongeveer 15min of totdat deze goudbruin wordt.