In een grote pan op een matig vuurtje voeg je de boter en olijfolie toe.
Voeg de stukjes kipfilet toe en bak dez goudbruin.
Vervolgens voeg je de knoflook en champignons toe. Roer alles mooi samen en laat deze gaar worden.
Voeg de bloem toe, roer alles weer samen en laat het bakken voor 1 minuut.
Giet het water toe en verkruimel het bouillonblokje erbij. Meng alles mooi samen.
Breng het op smaak met zout en peper.
Laat de saus inkoken totdat deze wat verdikt is. Dit duurt ongeveer 10min.
Voeg vervolgens de room toe aan de saus.
Als laatste voeg je de spinazie en Parmezaanse kaas toe. Meng alles mooi samen op een laag vuurtje.
Kook ondertussen de penne samen met een beetje zout gaar.
Wanneer de penne gaar is, voeg je deze toe aan de saus. Meng alles mooi samen en laat het voor 1 Ć 2min koken.
Serveer onmiddellijk met extra Parmezaanse kaas en geniet!