Verhit een ruime pan met zonnebloemolie en bak hierin de reepjes biefstuk in totdat het een korstje krijgt of bruin van kleur wordt.
Schep het vlees uit de pan en zet het even opzij in een kom.
Smelt de boter toe in dezelfde pan en voeg de ui en de knoflook toe. Bak deze totdat de ui glazig wordt.
Voeg daarna de champignons en de gedroogde tijm toe. Roer alles mooi samen en laat het geheel bakken voor 5min.
Breng op smaak met zout en peper.
Vervolgens voeg je de bloem toe. Roer het goed samen en laat het voor 2min bakken.
Giet daarna het water erbij en verkruimel de runderbouillon. Meng alles goed samen en laat het voor 8 à 10min ongeveer pruttelen op een middelhoog vuurtje. Je ziet dat de saus snel zal indikken. Als de saus té dik zou zijn, dan kan je er extra water aan toevoegen.
Voeg de kort gebakken reepjes biefstuk toe aan de saus en laat deze verder bakken voor 3 à 4min.
Schep de zure room bij de saus en de mosterd. Meng het goed samen in de saus. Laat het voor 3min smelten en opwarmen in de saus.
Proef en breng indien nodig op smaak met zout & peper.
Voeg de gekookte tagliatelle aan de saus en meng het goed samen.
Serveer met de fijngehakte koriander/peterselie & geniet!