Kook de pasta gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Verhit een ruime pan met olijfolie op een middelhoog vuurtje. Voeg de ui en knoflook hieraan toe.
Wanneer de ui glazig wordt, voeg je de paprika en champignons hieraan toe. Bak even kort aan voor een aantal minuten.
Giet het water erbij en meng alles mooi samen. Laat even sudderen voor 2min.
Voeg vervolgens alle kruiden toe en breng op smaak met zout en peper.
Giet de tomatensaus erbij en de crème fraîche. Meng alles mooi samen. Laat voor 10min sudderen op een laag vuurtje.
Voeg vervolgens de stukjes tonijn toe. Meng het voorzichtig samen. De tonijn moet nog zichtbaar en groot blijven anders smelt het weg in de saus.
Giet de pasta af en voeg deze toe aan je saus. Meng alles mooi en voorzichtig samen.
Strooi de Parmezaanse kaas eroverheen en roer het geheel voorzichtig samen.
Serveer met verse koriander/peterselie en chili vlokjes (als je ECHT van pittig houdt) en geniet!