Verhit een ruime pan met de zonnebloemolie en voeg hieraan de ui en knoflook toe.
Bak op een middelhoog vuurtje totdat deze glazig worden.
Voeg vervolgens alle kruiden toe en meng alles goed samen. Bak het verder voor 3min op een middelhoog vuurtje.
Breng op smaak met zout en peper.
Voeg nu de blokjes kipfilet of kippendij toe en meng het goed samen. Zorg dat de kip goed bedekt is met de kruiden, de ui en knoflook.
Bak op een middelhoog vuurtje voor ongeveer 8 Ć 10min.
Vervolgens voeg je de gesneden tomaat toe en de kleine groene chilipeper. Laat het voor 3min al roerend bakken.
Giet het water erbij en roer kort samen. Laat het geheel voor 5min verder koken.
Als laatste doe je de kokosmelk erbij en roer je weer alles samen. Laat de kokosmelk voor 5min opwarmen in de saus.
Werk het af met fijngehakte koriander/peterselie. Je saus is klaar!