Verhit een ruime pan met de zonnebloemolie en voeg hieraan de rode ui en de knoflook.
Laat dit even bakken op een middelhoog vuurtje voor 3minuten totdat de ui glazig wordt.
Voeg daarna de zongedroogde tomaten toe en de champignons. Roer alles goed samen en laat het geheel bakken voor 2 à 3min.
Schep de tomatenpuree erbij en voeg de cajunkruiden toe. Laat het weer kort bakken voor 1minuut.
Breng op smaak met zout en zwarte peper.
Voeg de spinazie toe en roer het geheel samen. Na een aantal minuten zal de spinazie van volume verminderen. Dus mocht je meer spinazie willen toevoegen dan kan je dit nu doen.
Giet vervolgens de kookroom erbij en laat deze voor 3minuten koken op een middelhoog vuurtje. Niet langer want anders zal de room schiften!
Voeg de gekookte pasta toe aan de saus en meng alles samen.
Werk het af met de Parmezaanse kaas en de chili vlokken.