Verhit in een ruime pan de olijfolie. Voeg de ui, knoflook en paprika in de pan. Roer alles mooi samen en blijf bakken totdat de ui en paprika glazig worden.
Voeg daarna de stukjes worst toe en laat voor 2min meebakken.
Breek vervolgens de eieren en voeg ze toe aan de pan. Blijf roeren totdat de eieren gaar zijn.
Meng alles mooi samen en zet de pan even opzij.
Maak het sausje klaar door de mayonaise, sweet chili saus en sambal samen te mengen. Plaats in een kommetje en zet even opzij.
Plaats 1 tortilla vel op je werkblad en verspreid het sausje in het midden van je tortilla.
Schep daarna 2 eetlepels van het mengsel in het midden van je tortilla (zie foto).
Bovenop het mengsel plaats je een beetje geraspte kaas en de gesneden ijsbergsla.
Vouw de onder- en bovenkant van de tortilla naar binnen. Vouw dan de zijkanten dicht en rol de tortilla op. (zie foto’s)
Plaats de tortilla in een droge pan (met de sluiting naar beneden toe) en bak ze kort even goudbruin. Zo kan de kaas ook heerlijk smelten.
Snijd de tortilla door de helft, serveer met een heerlijke frisse salade en geniet!