Ga terug

Aardappel-ei salade

Ingrediƫnten
  

  • 4 Ć  5 grote aardappelen
  • 3 gekookte eieren
  • 1 ui fijngehakt
  • zout en peper naar smaak
  • bosje peterselie/koriander
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel dijon mosterd
  • 1 theelepel dille kruiden
  • 1 theelepel azijn

Instructies
 

  • Was de aardappelen en kook deze met schil gaar. Dit kan ongeveer 30min duren, afhankelijk van de grootte van je aardappelen.
  • Laat ze vervolgens afkoelen en haal de schil van de aardappelen eraf.
  • Snijd de aardappelen in blokjes en plaats ze in een kom.
  • Voeg vervolgens de fijngehakte ui hieraan toe.
  • Snijd de gekookte eieren in blokjes en voeg ze toe aan de aardappelen.
  • Breng alles op smaak met zout en peper.
  • Voeg vervolgens de mayonaise en mosterd toe.
  • Als laatste voeg je de gehakte koriander/peterselie, de dille kruiden en de azijn toe.
  • Meng alles voorzichtig samen.
  • Plaats de aardappelsalade voor minimum 30min in de koeling. Hoe kouder de aardappelsalade, hoe beter het zal smaken!
  • Serveer en geniet!