Yoghurt parfait

door Soumia

Vandaag toon ik je hoe simpel het is om deze schoonheid te maken. Toch wat aan de gezonde kant met heerlijk rood fruit en Griekse yoghurt, in combinatie met de crunchiness van de nootjes!

INGREDIËNTEN

  • 500g Griekse yoghurt
  • 2 eetlepels honing
  • 150g blauwe bessen
  • 150g frambozen
  • of een fruit naar keuze
  • 100g gemixte noten (amandelen, pistache, walnoten)

BEREIDINGSWIJZE

  • Plaats de yoghurt in een kom en voeg hieraan de honing toe. Meng alles goed samen.
  • Plaats de yoghurt in een spuitzak en knip het uiteinde met behulp van een schaar eraf.
  • Hak de noten grof en plaats deze in een kom. Zet even opzij.
  • Neem nu je glas erbij en begin met een laagje van de gehakte noten.
  • Plaats vervolgens de fruit erop en verdeel deze gelijk over de noten.
  • Spuit de yoghurt erboven op en voeg weeral een laagje van de gehakte noten toe.
  • Eindig dan met een handjevol fruit.
  • Doe dit voor de rest van je glazen.
  • Plaats in de koeling voor een half uurtje
  • Serveer en geniet!

You may also like

Laat een reactie achter