Vet je werkplek met een beetje zonnebloemolie.
Plaats een deegbal op je je werkplek en giet ongeveer één theelepel zonnebloemolie op een deegbal.
Maak met je handen het deeg heel dun om een cirkel of een vierkant te maken.
Plaats een kleine hoeveelheid vulling op het afgevlakte deeg en zorg ervoor dat de vulling niet over de randen gaat (1 à 2 eetlepels vulling).
Vouw elke kant van het deeg verticaal en dan horizontaal naar het midden om een vierkant te maken, zorg ervoor dat de vulling ingesloten blijft (zie video voor instructies) en plaats de msemen op een ingevette bakplaat of dienblad.
Plaats je volgende deegbal op je werkplek en maak deze weer heel dun om een cirkel of een vierkant te maken.
Plaats de gevormde msemen in het midden en vouw elke kant van het deeg verticaal en horizontaal naar het midden om een vierkant te maken. Nu heb je een dubbel pakketje samengesteld (zie video voor instructies).
Herhaal dit totdat je al het deeg en de vulling hebt opgebruikt.
Laat wat ruimte tussen elke msemen wanneer je ze op de bakplaat plaatst, omdat je ze later platter maakt en zo dus ook groter worden tijdens het bakken in de oven.