Plaats de walnoten, gepelde amandelen en suiker in een hakmolen. Mix alles goed samen totdat de amandelen en walnoten fijn gemalen zijn.
Giet dit mengsel in een kom en voeg hieraan het ei, kaneel, bakpoeder, abrikozenjam en oranjebloesemwater hieraan toe. Meng alles goed met je handen samen.
Probeer een balletje te vormen van het mengsel. Mocht je er geen balletje van kunnen vormen, voeg dan een beetje oranjebloesemwater toe.
Vorm nu balletjes van 15g van het beslag.
Rol elk balletje 1 voor 1 doorheen de poedersuiker en plaats deze op een bakplaat die je hebt bekleden met bakpapier.
Zorg dat er een beetje ruimte is tussen elk koekje want ze worden een beetje groter tijdens het bakken.
Duw vervolgens voorzichtig 1 walnoot op elk balletje. Werk alle balletjes op deze manier af.
Plaats de koekjes in de oven voor 15min op 180•. Zorg dat je eerst de oven hebt voorverwarmd voor 10min.
Serveer met een heerlijk glaasje thee en geniet!