Zet een pan water op en kook de linguine volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Verhit een ruime pan met olijfolie en bak hierin de knoflook goudbruin. Zorg dat het vuur op een lage stand staat zodat de knoflook niet zal verbranden.
Voeg vervolgens de boter toe en de chili flakes. Meng alles goed samen totdat de boter volledig gesmolten is.
Giet daarna de sojasaus en de ketjap manis erbij. Roer alles samen en breng het op smaak met zout.
Voordat je de linguine afgiet, plaats je ongeveer 50ml van het pasta water opzij in een kommetje.
Voeg de linguine toe aan de saus en meng alles goed samen totdat de saus goed opgenomen is in de linguine.
Giet dan het pasta water in de pan en meng alles goed samen zodat het lekker romig wordt. Dit doe je op een laag vuurtje.
Strooi dan de Parmezaanse kaas erbij en roer alles goed samen. Proef en breng indien nodig op smaak met zout.
Serveer de pasta met de lente uitjes en extra Parmezaanse kaas.
Geniet!