Pasta met zalm en spinazie in een romige saus

door Soumia

Ik heb een suuuuuper lekker gerecht voor jullie! Ik zalm gelijk met jullie delen..
Deze heeerlijke pasta met zalm en groenten in een romige saus is onmogelijk om te laten staan🤤. De pasta, de zalm, de saus… alles klopt gewoon. Simpel en lekker snel klaar te maken! Met dit gerecht hoef je dus nooit meer achter het net te vissen!

5 reacties
13

You may also like

5 reacties

Hatice 29 september 2020 - 12:22

Hoihoi,

Kan ik kookroom ook met iets anders vervangen, want ik eet geen zuivelproducten.

Reply
Moslimah 30 september 2020 - 13:55

Salam alaikom, ik wil graag weten voor hoeveel personen deze recept is en 2 zalmfilets uit diepvries? Hoeveel gram ongeveer? En watvoor pasta heb je gebruikt , hoeveel gram? Wil graag voor twee personen maken.
Sorry voor veel vragen , ik maak eerste keer pasta .

Reply
Soutje 13 januari 2021 - 13:40

Heerlijk recept. Je bent alleen de hoeveelheid roomboter en pasta vergeten te vermelden.

Reply
Jozef 28 oktober 2021 - 13:40

De hoeveelheid pasta en dewelke is niet vermeld?

Reply
Soumia 1 november 2021 - 20:36

Dag Jozef,

Bedankt voor je reactie.

Oh klopt helemaal, excuses! Ik heb het gelijk toegevoegd aan de ingrediëntenlijst.

Groetjes,
Soumia

Reply

Laat een reactie achter