Mkhenfar

door Soumia

Mensen zijn tegenwoordig volop aan het beleggen 〽️🤑. Zelfs ik houd me er elke dag mee bezig: plakje kaas of kipfilet, pindakaas of jam, hagelslag of nutella?🤔🤭
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Eenmaal jouw beleg gekozen, komt de volgende dilemma😩: wat ga ik beleggen? Crackers, brood of misschien zelfs pannenkoeken? Wat alssss ik jou kan onthullen dat je die laatste 2 kunt combineren?😱
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Deze Marokkaanse ‘mkhanfer’ is namelijk een heeeerlijke kruising tussen zacht brood en pannenkoeken😍. Het heeft alles weg van een pannenkoek maar eenmaal in je hand en een hapje in je mond brengt jouw mind je richting brood😋 Dilemma’s waren nooit zo makkelijk geweest😎

 

11 reacties
27

You may also like

11 reacties

Mireille 12 augustus 2021 - 09:42

Hi Sou,
hoeveel stuks kan je er ongeveer uit maken?
Groetjes Mireille

Reply
Soumia 12 augustus 2021 - 10:39

Hi Mireille,

Ongeveer 9 stuks (afhankelijk van hoe groot je ze maakt).

Groetjes,
Soumia

Reply
Alda Boudewijn 12 augustus 2021 - 09:46

Ik ga zeker deze Mkhenfar maken .
Bedankt voor het recept.
Vriendelijke groet van mij,
Alda

Reply
Soumia 12 augustus 2021 - 10:40

Hi Alda,

Oh super! Heel graag en ik ben erg benieuwd wat je ervan vind!

Groetjes,
Soumia

Reply
Yesim 12 augustus 2021 - 13:17

Hoi hoi ik ga dit recept zeker proberen, maar gaat er geen ei erin?

Reply
Soumia 12 augustus 2021 - 18:13

Hi Yesim,

Nee ik gebruik geen ei in dit recept. Waarschijnlijk zijn er verschillende versies hiervan?

Reply
Alda Boudewijn 12 augustus 2021 - 18:02

ik laat het je weten Soumia.
fijne avond
Groetjes,
Alda

Reply
Aïsha 12 augustus 2021 - 20:05

Is dit hetzelfde als beghrir?

Reply
Soumia 16 augustus 2021 - 09:21

Hi Aisha,

Dit is net wat anders dan baghrir. Het is veel dikker + het wordt ook aan beiden kanten gebakken.

Liefs,
Soumia

Reply
Nadia 13 augustus 2021 - 15:13

Hey soumia,
Wat is eigenlijk het verschil met baghrir?
Bedankt voor het recept
Groetjes
Nadia

Reply
Soumia 16 augustus 2021 - 09:20

Hi Nadia,

Deze is meer aan de dikkere kant en het wordt ook aan beiden kanten gebakken. De structuur vind ik ook net wat anders.

Reply

Laat een reactie achter