Mensen zijn tegenwoordig volop aan het beleggen 〽️🤑. Zelfs ik houd me er elke dag mee bezig: plakje kaas of kipfilet, pindakaas of jam, hagelslag of nutella?🤔🤭
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Eenmaal jouw beleg gekozen, komt de volgende dilemma😩: wat ga ik beleggen? Crackers, brood of misschien zelfs pannenkoeken? Wat alssss ik jou kan onthullen dat je die laatste 2 kunt combineren?😱
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Deze Marokkaanse ‘mkhanfer’ is namelijk een heeeerlijke kruising tussen zacht brood en pannenkoeken😍. Het heeft alles weg van een pannenkoek maar eenmaal in je hand en een hapje in je mond brengt jouw mind je richting brood😋 Dilemma’s waren nooit zo makkelijk geweest😎
11 reacties
Hi Sou,
hoeveel stuks kan je er ongeveer uit maken?
Groetjes Mireille
Hi Mireille,
Ongeveer 9 stuks (afhankelijk van hoe groot je ze maakt).
Groetjes,
Soumia
Ik ga zeker deze Mkhenfar maken .
Bedankt voor het recept.
Vriendelijke groet van mij,
Alda
Hi Alda,
Oh super! Heel graag en ik ben erg benieuwd wat je ervan vind!
Groetjes,
Soumia
Hoi hoi ik ga dit recept zeker proberen, maar gaat er geen ei erin?
Hi Yesim,
Nee ik gebruik geen ei in dit recept. Waarschijnlijk zijn er verschillende versies hiervan?
ik laat het je weten Soumia.
fijne avond
Groetjes,
Alda
Is dit hetzelfde als beghrir?
Hi Aisha,
Dit is net wat anders dan baghrir. Het is veel dikker + het wordt ook aan beiden kanten gebakken.
Liefs,
Soumia
Hey soumia,
Wat is eigenlijk het verschil met baghrir?
Bedankt voor het recept
Groetjes
Nadia
Hi Nadia,
Deze is meer aan de dikkere kant en het wordt ook aan beiden kanten gebakken. De structuur vind ik ook net wat anders.